Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
syl1978 a scris:
syl1978 a scris:
eu am facut in vara testul BTPAC si imi aduc aminte ca avea o parola. este bun pentru ceea ce ne trebuie noua. Incerc sa fac maine seara rost de parola de la un coleg.
poate o gaseste vreunul dintre noi....
am gasit parola de la BTPAC este 4451166329
de unde ai descarcat BTPAC pt. ca eu am incercat cu versiunea demo si parola asta nu merge.
eu am facut in vara testul BTPAC si imi aduc aminte ca avea o parola. este bun pentru ceea ce ne trebuie noua. Incerc sa fac maine seara rost de parola de la un coleg.
poate o gaseste vreunul dintre noi....
Un grefier incadrat cu studii medii,desi are studii superioare,dupa 5 ani poate participa la concursul de admitere in magistratura?
Multumim syl..... in fara de cele enumerate de tine si care super.... care ar mai trebui incercate?
gata =D> multumesc, le descarcam cu 4shared si de aia nu reuseam sa le deschid
am reusit sa descarc cateva din testele pe care le a indicat syl insa nu reusesc sa le deschid. tu cu ce le ai deschis syl?
syl 1978 multumim frumos pt teste, sunt bune intr-adevar.
cred ca seamana cu ce vom da noi saptamana viitoare. printre ele e si unul cu intrebari de personalitate am observat, cu rezultate cu tot. interesant..
Syl cred ca am inceput sa le dau de capat, am reusit sa incarc unul, perseverez!