avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel Slabu

Activitate Daniel Slabu

Buna ziua,
Pentru cineva care poate sa ma ajute...
Datorită neantelegerii cu un vecin; ori de câte ori se îmbata adresa injurii soției și copiilor mei, am construit un panou pentru intimitate și protecție din tabla pe stâlpi de fier in beton, fără Fundație , pe terenul meu, pe lângă gardul de granituire ce despart proprietățile noastre.
Vecinul meu, ma reclamat la primărie și mi-a venit o sesizare prin care mi se impune sa demolez acest panou sub pretextul ca nu respecta limita de 60 cm fata de gardul de granituire.
Este oare nevoie de respectarea acestei “reguli” in cazul de fata ?
Mulțumesc !
Buna ziua,
Vreau sa construiesc, pe lângă gardul existent intre mine și Vecinul meu, pe proprietatea mea un gard/paravan din tabla, deoarece am un vecin alcoolic și care face tot timpul scandal. Prin construcția acestui “gard/paravan” urmăresc sa am intimitate in curtea mea, ca de câte ori m-a vede prin curte numai injura și tot șicanează.
Îmi trebuie autorizație de construire?
Deci gardul îl voi face pe proprietatea mea, din stâlpi de fier in beton și tabla cutata înălțime 2 m.
Mulțumesc .
Buna seara,
Vreau sa construiesc un gard din tabla (ca sa nu se vadă prin el), pe proprietatea mea, pe lângă gardul care desparte proprietatea mea de a vecinului, deoarece Vecinul meu este un tip foarte violent și copii mei nu se simt in siguranța când îl văd prin grădina ...
Îmi trebuie autorizație ?
Mulțumesc