avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate Florian Alexis

Activitate Florian Alexis

Și vroiam sa va mai întreb ceva domnu avocat, colegi de-ai mei au dat în judecată când au ieșit la pensie pe caz de boala le-au dat.acum întrebarea mea mi-e nu mi-a oprit impozit la salariu cat am lucrat plăteam doar la sănătate și pensii.cand am ieșit la pensie in 2019, nu trebuia să-mi calculeze pensia la brut am avut salariu mare la brut 9000, Când era prime 130 de milioane parcă așa am citit legea la salariu brut adică la salariu lunar pe ultimii 2 ani
Dar legea e făcută prost aia de na muncit un an are pensie cât mine, dar eu știu că în coleg de-al meu ia scăzut dar 3 ani eu totuși fac dosar,nu pierd nimica rămân la cea de boala oricum 53 de ani la 58 mă incadrez la pensie așa îmi scrie pe decizia de pensionare
Bună ziua dacă am lucrat 30 de ani in grupa 1 și 2 iar din,2006 grad mediu de handicap până în,2015, apoi gradul 2 până în 2019 apoi pensionar caz boala fibroza pulmonara boală profesională și epilepsie iar din 2020 handicap grav cu însoțitor permanent mă pot pensiona la vârsta de 52 de ani acum am 53 de drept la 58 vroiam să știu dacă îmi scade de la handicap
buna ziua o intrebare am sunt pensionar de invadilitate gradu 1 si am si certificat gradu 1 de handicap cu insotitor primaria nu vrea sa angajeze insotitor si mia dat o indemnizatie de 1386 intrebarea mea pot primi si indemnitatia de la casa de pensi pentru gradu 1 de invadilitate
Multumesc frumos
Buna seara am si eu o intrebare am comisie medicala pe 10 martie anu curent 2021 si eu dupa 15 ianuarie am facut referatele acum cu pandemia asta am zis sa le fac am stat 15 zile pana ma programat vreau sa stiu este valabile referatele daca ma duc pe 10 martie .va multumesc anticipat