avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate anita22

Activitate anita22

Răspuns la discuția Vanzare-cumparare
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri:thumbup:,poate vreti sa aflati ce am rezolvat pe parcurs.
Am fost la un avocat,i-am explicat situatia, a scos un extras de cf si sa vedeti surpriza:apartamentul era intabulat pe un alt nume ce nu stiam nimic de ei,nici noi si nici cei de la care am cumparat apartamentul.Dupa cateva investigatii am dat de "proprietari"(era apartamentul intabulat pe numele lor) si nu a vrut sa imi de-a prea multe explicatii cum s-a ajuns aici,dar au spus ca vor veni sa imi semneze actele pentru intabularea pe mine.
Am postat acest raspuns sa fie o luare aminte pentru alte persoane ca si in cazul meu.Se putea si mai rau...#-o
Daca intrebam mai repede pe acest site sigur luam alta hotarare.
VA MULTUMESC.
Răspuns la discuția Vanzare-cumparare
filipstelian a scris:

Corect. Verificati la CF sa vedeti cine este proprietarul,si apoi continuati,asta in functie de rezultat. Treaba cu avansul mi se parepierdere. Oricum din speta prezentata este o situatie incerta si greoi de finalizat. Aveti la dispozitie si alte variante. Succes.
Care ar fi si alte variante?Imi doresc f mult acest apartament si vreau sa procedez corect.
Buna ziua,vreau sa cumpar un apartament,dar proprietarii actuali au doar contract de vanzare-cumparare facut de mana si copia de la contractul imobilului si ei spun ca originalul s-a pierdut.Pot sa cumpar acest imobil?si cum v-a trebui sa procedez pentru a-l intabula pe mine.Proprietarii contractului cu urbana traiesc,dar sunt despartiti si de doamna respectiva nu stim unde locuieste doar ca e in Spania.:-/
Astept cu nerabdare un raspuns.Va multumesc.
Discuție pfa
Buna seara,
anul trecut am deschis un magazin, pfa, dar nu mai am vanzari si a-s vrea sa il inchid o perioada de timp.
:((
Cum se procedeaza?:help:
Discuție coduri caen
Buna ziua,
mi-am deschis un magazin second de imbracaminte cu autrizatie persoana fizica cu codul caen 4779(comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine.).Pot sa imi aduc si haine noi ?Ce alte produse pot sa vand in magazin cu acest cod?
Răspuns la discuția autorizatie pf
Va multumesc pentru raspunsuri.:) :wave:
Răspuns la discuția autorizatie pf
DA.Ma refeream la impozite,cas,somaj sau altele.
Discuție autorizatie pf
vreau sa imi deschid un magazin cu autorizatie persoana fizica.Imi puteti spune cum se procedeaza dupa obtinerea autorizatiei?Ce obligatii am fata de stat?:-/
Răspuns la discuția preavizul de 15 zile
Va multumesc pentru sfaturi.:)
In data de 17.03 mi-am depus preavizul de 15 zile la societatea unde am lucrat.Din 24.03 si pana in04.04 toti muncitorii am ramas in concediu de odihna planificat de conducerea societatii.Preavizul meu era pana in data de 31.03.Acum am primit convocare (prin posta)pe data de 15.04,pe motiv ca nu mi-am respectat preavizul.Cum sa procedez?