avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale coduri caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

coduri caen

Buna ziua,
mi-am deschis un magazin second de imbracaminte cu autrizatie persoana fizica cu codul caen 4779(comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine.).Pot sa imi aduc si haine noi ?Ce alte produse pot sa vand in magazin cu acest cod?
Cel mai recent răspuns: ContSters53762 , utilizator 12:35, 15 Mai 2008
Pt imbracaminte aveti la dispozitie Cod CAEN 4771 Comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate, care include vanzarea cu amanuntul a articolelor de imbracaminte, accesoriilor pt imbrtacaminte, articolelor din blana.
Pe codul 4779 puteti face comert cu carti second hand, antichitati, precum si alte bunuri second hand. Exclus auto de ocazie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin second hand mateiadriana mateiadriana buna ziua ,p entru deschiderea unui magazin second hand ce cod caen trebue sa aleg? (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare haine marmercedes marmercedes buna ziua, vreau sa deschid un magazin de haine creatie proprie. ce cod caen se incadreaza tinand cont ca o alta firma va produce hainele? nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)