avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii 

Forum Activitate davidioandaniel

Activitate davidioandaniel

Pentru afla in ce stadiu este dosarul pot depune cerere si online?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca citim art. 322 c.p.p. o sa vedem ca exista un termen de 15 zile in care trebuie sa se pronunte procurorul, numai ca in practica, nefiind sanctiune, nu se respecta.

Se poate depune cererea si online ? Sau doar personal la parchet? Va multumesc

Alexandru Matache a scris:

Așa este. De aceea, nefiind un termen imperativ, practic nu exista.
Puteți depune o cerere de stăruința, dar nu va așteptați la răspuns.

Va multumesc de raspuns. Suspect am fost de la început nu ? De cand mi-a fost reținut permisul de conducere
buna ziua , am si eu o intrebare . in 05.03.2018 am atins un vecin cu oglinda masini in cot si a cazut in fund . intrebandul daca are nevoie de asistenta medicala sa chemam politia.. el refuzand acest lucru . eu fiind inconstinet am lasat-o asa necrezand ca este fapta grava .. dupa 3 luni mam trezit cu citatie de la politie acasa . am fost la politie mi sa retinut permisul pentru parasirea locului accidentului . vecinul meu facandumi plangere dupa 1 luna jumate . dosarul meu a stat la politie 7 luni . acuma dosarul este la parchetul de pe langa judecatoria brasov din 30.01.2019 cu propunere de clasare . acum intrebarea mea este :
Cat va mai dura pana vine solutionarea ?. stie cineva care este media la brasov

sau cine a mai patit asa ceva in cat timp sa solutionat si cat va stat dosarul la parchet ?
Multumesc anticipat