avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Activitate D.Ionela89

Activitate D.Ionela89

Ok...dar in cazul in care angajatorul vrea sa-mi plateasca zilele de concediu de odihna (nu am avut CO pe 2019 decat 5 zile si restul vrea sa mi le plateasca)......as vrea sa stiu daca imi va plati numarul zilelor de CO care mi se cuvin pana la 01 oct sau pana la sfarsitul anului 2019 chiar daca din 01 oct. intru in concediu medical cod 08???
Buna ziua,
As dori sa stiu daca numarul zilelor de concediu de odihna /an este de 21 zile chiar daca, de ex. din 01 oct. 2019 -31.dec.2019 beneficiez de concediu medical sarcina si lauzie, cod 08 ???
Sau numarul zilelor de concediu de odihna se calculeaza strict pana la data inceperii concediului medical, adica pana la 01. oct 2019???
Buna ziua, as dori sa stiu in cazul unei persoane care isi deschide o intreprindere individuala in cadrul unei policlinici (contract de prestari servicii catre un spital judetean pentru ca nu exista post de ingrijitor cladiri) prin care spitalul ii ofera 2080 lei (salariul brut), ce contributii i se retin (platesc) la stat si care este suma cu care ramane dupa ce s-au platit aceste contributii ???
As vrea sa stiu daca "ii merge vechimea in munca", cu cati bani ar mai ramane daca ar fi in regula cu totul (sa aibe toate contributille platite) ???