avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate valyka

Activitate valyka

Răspuns la discuția restituirea permisului
multumesc frumos
am si eu o problema,mi s-a suspendat permisul pe 3 luni si nu stiu daca pot sa il iau dupa 3 luni pentru ca sunt incepatoare si am auzit ca se mai prelungeste cu o luna.mentionez ca mi s-a luat permisul pentru neacordare de prioritate si accident.daca puteti sa imi raspundeti v-as fi recunoscatoare.o seara placuta
Răspuns la discuția Recuperare salariu
multumesc frumos....
da decizia am luat-o.am fost itm si acolo ni s-a sp[us ca nu putem decat sa depunem o cerere ca nu am fost tinuti in preaviz,si in legatura cu salariul a spus ca ei nu pot face nimic,trebuie actionati in judecata.
inca o data va multumesc
buna ziua am si eu o problema cu firma unde am lucrat.ni s-a spus sa venim pe data de 10 sa ne luam salariul si pe data de 10 ne-au spus ca ei nu au bani acum sa venim saptamana viitoare.in plus ni s-a cerut sa semnam demisia fara preaviz de 15 zile.
ce am putea sa facem in cazul acesta?am inteles ca numai in judecata putem sa actionam si sa cerem despagubiri...
va multumesc