avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... restituirea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

restituirea permisului

am si eu o problema,mi s-a suspendat permisul pe 3 luni si nu stiu daca pot sa il iau dupa 3 luni pentru ca sunt incepatoare si am auzit ca se mai prelungeste cu o luna.mentionez ca mi s-a luat permisul pentru neacordare de prioritate si accident.daca puteti sa imi raspundeti v-as fi recunoscatoare.o seara placuta
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 01:11, 22 August 2008
Dupa cele trei luni de suspendare, veti avea din nou permisul de conducere.
multumesc frumos
valyka a scris:

am si eu o problema,mi s-a suspendat permisul pe 3 luni si nu stiu daca pot sa il iau dupa 3 luni pentru ca sunt incepatoare si am auzit ca se mai prelungeste cu o luna.mentionez ca mi s-a luat permisul pentru neacordare de prioritate si accident.daca puteti sa imi raspundeti v-as fi recunoscatoare.o seara placuta

Daca este vorba de accident cu vatamare corporala permisul se retine in vederea anularii in cazul in care veti fi gasita vinovata. In caz contrar permisul vi se restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Petretudor95 Petretudor95 Salut . Am avut un accident rutier si eu nu am fost de vina , dar am avut in masina 6 persoane . Permisul mi.a fost retinut de politie . Cum imi pot recupera ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie Am vatamat o doamna pe trecerea de pietoni si mi-a fost retinut permisul. 1) Doamna respectiva a avut doar cateva julituri, un cucui la fata, buza putin ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Lipi Lipi In cateva cuvinte... Neatentie la traversarea unei linii de tramvai, seara, tramvaiul FARA FARURI APRINSE (deci greu observabil dar nu asta e problema...), ... (vezi toată discuția)