avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Adriansky

Activitate Adriansky

In contractual de zilier scrie desfasurare activitati in domeniul publicitate .

Cornel Vasile a scris:

Societatile care au CAEN 7830 nu pot angaja zilieri ...


Cod Caen 7830 .
Cornel Vasile a scris:

Ce cod CAEN are societatea cu care aveti acea conventie civila?

Prestarea muncii de catre zilier se poate efectua fara incheierea unui contract si numai in anumite domenii de activitate.

Da, se poate cumulul in situatia dvs.

Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate sa fii si zilier si sa fii freelancer cu intreprindere individuala sau PFA in acelasi timp .Am conventie civila ca si zilier si distribui pliante.Multumesc.
Trebuie declarat sau platit ceva impozit daca completezi sondaje si castigi un card cadou Visa si emitentul e din Sua ? Sondajele au fost in romana. Multumesc .
Buna ziua !Mulțumesc de răspuns .Pe ordinul de plata apare borderou și un număr .

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

contract de vanzare cumparare sau un borderou de achizitie al telefonului.

Buna ziua ! As dori să știu dacă trebuie încheiat contract vânzare -cumparare între o persoana fizică și o firma la vânzarea unui telefon sau se poate și fără .Mulțumesc .
Buna ziua. Mulțumesc de răspuns. As dori sa mai știu dacă pentru perioada în care am lucrat ca zilier se poate cumpăra vechimea în munca. Am 24 de ani. Pot sa plătesc eu contribuție la fondul de șomaj? Mulțumesc.
Buna ziua! Dacă o persoana lucrează ca și zilier dar angajatorul plătește și CAS din 2019 zilierul are vechime în munca? Se poate verifica vechimea în munca la Itm? Multumesc.
Buna seara. Cineva știe datele din buletinul meu și mai are și un selfie cu buletinul. Am fost păcălit ca e pentru un job. Parerea mea este ca de selfie are nevoie la pariuri online. Dacă a făcut un cont pe un site de pariuri online cu datele mele și eu îmi schimb buletinul va mai putea folosi datele sau devin inutile? Dacă din cauza lui sau a lor ca nu știu cine sunt îmi apare impozit de la pariuri pe numele meu ce trebuie sa fac? Mulțumesc. Merg și la politie.
Buna seara. Ce ți se poate întâmpla dacă cineva îți știe datele din buletin? Poate face credit la o banca sau un abonament la telefonie mobila?Nu sunt angajat.