avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate OMKE

Activitate OMKE

Daca sunt pensionat din 1982 din grupa I de munca, vechime 24 de ani, de ce mi se refuza recalcularea pensiei conf. legea 263/2010 art.169, recalculare ce a-nceput in oct.2018? Va multumesc anticipat.
Doresc sa vand o locuinta. Cumparatorul nu-l poate achita decat in anul 2020 dar s-a oferit sa-mi plateasca un avans. Pot incheia un contract pentru asta? Ce conditii legale obligatorii trebuie sa indeplineasca cele 2 parti? Multumesc.
Răspuns la discuția Obtinere alocatie pt copil
Daca va referiti la dosarul care se depune dupa nasterea copilului, raspunsul este DA. Am uitat sa precizez ca nepoata mea este eleva, are acum 14 ani.
Buna ziua. Fiica mea este in SUA din 2014 impreuna cu fiica ei minora pentru care a facut card/cont la CEC Bank pt a i se depune alocatia de stat. Acum (2019) mi-a facut procura pentru ca eu sa pot ridica banii acumulati in aceasta perioada. La solicitarea mea banca a spus ca nu exista nici o suma in banca. Doresc sa stiu daca pot face ceva legal pentru a obtine banii nepoatei. Mentionez ca ele sunt inca cetatene ale statului roman, fiica mea e divortata de tatal fetei si el locuieste in Romania. Va multumesc.