Buna ziua.
In ce cazuri se poate cere amanarea unui proces,materia contencios administrativ si fiscal (tamponare usoara intr-un sens giratoriu).
Am termenul de judecata in data de 10.03.2021, dar vreau sa imi angajez un avocat, deoarece consider ca nu ma pot apara singura si mi s-a facut o nedreptate, am avut o tamponare intr-un sens giratoriu, eu am primit atat amenda contraventionala, am contestat amenda, am depus intampinare si am primit raspuns la intampinare, cat si dosar de cercetare penala pt fals in inscrisuri.
Celalalt conducator auto a primit doar o amenda contraventionala, pt ca nu s-a prezentat la politie in 24 de ore, dar el a si fugit de la locul accidentului, nici nu s-a prezentat la politie, a fost invitat la politie dupa ce eu am mers si am relatat fapta si nu mi-a acordat prioritate in sensul giratoriu.
Conducatorul autoturismului a dat doua declaratii in contradictoriu, iar la dosar este doar 1 declaratie de-a lui, a primit doar o amenda contraventionala pt ca nu s-a prezentat la politie in termen de 24 de ore,nu a primit nicio pedeapsa pt neacordarea prioritatii in sensul giratoriu.
Mie mi s-a facut dosar de cercetare penala, pt fals in inscrisuri, pt ca in prima declaratie am declarat ca eram pe o strada, nu stiam exact denumirea, apoi m-am uitat exact pe locatie si in a 2-a declaratie, am scris exact denumirea strazii.
Ce pot sa fac daca raportul politistului nu este in conformitate cu declaratia scrisa a celuilalt conducator auto? In raport, politistul scrie ca conducatorul auto a declarat ceva, iar in declaratia scrisa a conducătorului auto scrie altceva.
Multumesc si imi cer scuze pt roman.
Buna ziua.
Am lucrat 1 an si doua luni la o gradinita privata iar dupa 1 an si doua luni, am fost concediata ( verbal) de seful meu. Dupa ce mi-a spus verbal ca vrea sa ma concedieze, m-a pus sa imi dau demisia in scris.
Intrebarea este daca beneficiez de somaj in situatia mea.
Stiu ca in Codul Muncii este specificat faptul ca beneficiezi de somaj daca esti concediat, dar asta nu este situatia mea.
Multumesc!