avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am o cunostinta care are permis de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am o cunostinta care are permis de conducere si are ...

Buna ziua. Am o cunostinta care are permis de conducere si are niste probleme psihice. A fost la psihiatru si i-a spus ca are tulburare de adaptare. Poate sa piarda permisul de conducere din acest motiv? I s-a recomandat psihoterapie, nu e de competenta psihiatrului sa ii rezolve problema, ci a psihologului.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:22, 25 Iunie 2021
nu isi pierde permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse in proces (probleme cu psihiatrul) astra123 astra123 Buna ziua. Bunica mea de la tara s-a plans doctorului de familie ca are [b]mici[/b] probleme cu somnul. Acesta a pus-o sa vorbeasca la telefon cu un psihiatru ... (vezi toată discuția)
Disputa familiala alinaparvu alinaparvu Buna ziua,ma adresez dvs intr-o problema de familie delicata. Fratele sotului meu sufera de schizofrenie,acesta locuind cu soacra mea-mama lor,cea care il si ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere suspendat – schizofrenie paranoida ... G3R10N G3R10N Redobandire Permis de Conducere Suspendat – Schizofrenie Paranoida (Actualizat) Salutare, Pentru ca inca este un interes destul de mare,dar si de ... (vezi toată discuția)