avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Activitate Nicu112

Activitate Nicu112

Răspuns la discuția Cheltuieli de judecată
Am fost condamnat cu suspendare.....este vb de acele cheltuieli care pe sentința definitivă apare că am de platit cheltuieli de judecată suma de 900 ron. Nu am nici un venit...există vreo posibilitate de a mă achita ( munca in folosul comunității s-au etc....)?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ati fost condamnat sau ce a fost?

Răspuns la discuția Cheltuieli de judecată
Este vorba de un proces penal.....se poate rezolva cumva neavînd venituri?Vă mulțumesc!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu se face munca in folosul comunității pentru asa ceva.
Ce proces a fost?

Bună ziua. Am avut un proces de curând...și am rămas cu cheltuieli de judecată în valoare de 900 ron. Dacă nu am acești bani neavând nici un venit pot cere ore de munca in folosul comunității? Dacă se poate vă rog să î-mi spuneți și mie pașii care sunt de urmat.Vă mulțumesc.
Buna ziua. Am avut o ceartă cu cineva din care a rezultat cu o bătaie. Am fost dat în judecată și am fost acuzat de mai multe fapte precum violare de domiciliu,furt,și la mașină mici stricăciuni gen parbriz spart...etc am primit acasa un rechizitoriu care spune că au fost clasate toate cele scrise mai sus. A rămas doar loviri și alte violențe. Acum cand sa judecat procesul cel in cauza a cerut daune materiale menționând paguba cu mașina... și i-au fost aprobate de judecător. Este posibil sa ceara daune materiale daca acea cauza a fost clasată din lipsa de probe?