Buna ziua. Am avut o ceartă cu cineva din care a rezultat cu o bătaie. Am fost dat în judecată și am fost acuzat de mai multe fapte precum violare de domiciliu,furt,și la mașină mici stricăciuni gen parbriz spart...etc am primit acasa un rechizitoriu care spune că au fost clasate toate cele scrise mai sus. A rămas doar loviri și alte violențe. Acum cand sa judecat procesul cel in cauza a cerut daune materiale menționând paguba cu mașina... și i-au fost aprobate de judecător. Este posibil sa ceara daune materiale daca acea cauza a fost clasată din lipsa de probe?
Poate sa ceara daune materiale si morale in ceea ce priveste prejudiciul produs prin comiterea faptei care face obiectul actiunii penale din cauza dedusa judecatii.
Proces penal
EuRon
Bună ziua. Am și eu o mică nelămurire în legatură cu un proces penal.. sunt acuzat de lovire și alte violențe (art 193). În acest proces cel ce ma ... (vezi toată discuția)
Acuzatii furt
cristeariz
Buna ziua!
Intr-o noapte am plecat intr-un sat vecin localitatii unde locuim, impreuna cu cativa prieteni. Am fost la o persoana pe care o cunosteam, am stat ... (vezi toată discuția)
Agresiune
alexxalexx
Buna ziua!
Acum doua saptamani am avut un incident in trafic.Un tip ma urmarea cu masina deoarece spunea el ca i-am pus frana in fata intentionat.Dupa ce m-a ... (vezi toată discuția)