avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate Ramona Costen

Activitate Ramona Costen

Discuție Examen auto
Bună! Am picat de 2 ori sala pentru permisul de conducere. M-am reprogramat acum, însă am gasit loc pe 24 august, adică sâmbătă, la ora 13 22.
Cei de la ghișeu au program doar până la ora 12 30. Cum voi proceda ? Am incercat sa sun la ei, sa ii întreb dacă se va prelungi programul, însă nu răspunde nimeni.
Tatal meu a fost dat in judecata de fata lui din prima casatorie care are 20 de ani. Fata vrea sa i plateasca tatal meu pensia de intretinere pana implineste 26 de ani. Tatal meu nu este angajat. Si mai are 2 copii cu femeia casatorit in prezent, ambii minori. Cat v a plati pensia de intretinere ? Imi puteti spune exact, va rog?
Tatal meu are o fata din prima casatorie. A platit pensia alimentara pana la 18 ani. Fata are in prezent 20 de ani si este la facultate in Italia. L-a dat pe tatal meu in judecata acum sa ii plateasca pensia pana la 26 de ani. Daca ea l a dat tocmai acum in judecata, si nu l a dat cand a implinit 18 ani, tatal meu v a plati pensia alimentara si pe ultimii doi ani? Mentionez ca tatal meu nu are loc de munca.
Răspuns la discuția Pensie alimentara copil major
Este fata lui naturala
Daca tatal meu i a platit pensia alimmentara fetei lui vitrege pana la varsta de 18 ani, iar mama fetei vrea sa il dea inca o data in judecata, se poate? Adica fata a terminat liceul, si acum face niste cursuri. Si are 20 de ani in momentul de fata. Mai e posibil sa platesaca pensia alimentara in continuare?