avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Activitate Aky86

Activitate Aky86

Ca mă amenință că mă da în judecata ca nu vreau sa-ie semnez ca sa-și facă proiectul

raluk0207 a scris:

Ok. Si in afara ca el nu are autorizație, pe dvs cu ce va deranjează?

Aky86 a scris:

Bună ziua am Cumpărat o casa care au avut mai mulți moștenitori eu am cumpărat 200 metri și vecinul 200 metri casa e cu acoperiș comun vecinul a dărâmat acoperișul fără autorizație și a construit o mansarda art 612 spune ca trebuie sa aibă 60 centimetri dar el nu a lăsat mă poate da în judecata și tribunalul sa mă oblige sa-i semneze ca a construit fara autorizație va mulțumesc

Cu acoperisul pe care la construit.
Specific ca el nu are autorizație de demolare și autorizație de construcție cum cere legea

raluk0207 a scris:

Este o casa cu acoperiș comun.
Sa respecte 60 cm, în raport cu ce?

Acoperișul casei este comun adica casa are suprafață 400 metri eu am cumpărat 200 și vecinul 200 metri vecinul a stricat acoperișul de pe partea lui el mă amenință că mă da în judecata ca nu vreau sa-ie semnez ca el a schimbat forma acoperișului el ne având autorizație de demolare și construcție

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Fiti mai explicit, ce sa semnati/

Bună ziua am Cum apartament o casa care au avut mai mulți moștenitori eu am cumpărat 200 metri și vecinul 200 metri casa e cu acoperiș comun vecinul a dărâmat acoperișul fără autorizație și a construit o mansarda art 612 spune ca trebuie sa aibă 60 centimetri dar el nu a lăsat mă poate da în judecata și tribunalul sa mă oblige sa-i semneze ca a construit fara autorizație va mulțumesc