avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mă poate obliga vecinul sa semnez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mă poate obliga vecinul sa semnez?

Bună ziua am Cum apartament o casa care au avut mai mulți moștenitori eu am cumpărat 200 metri și vecinul 200 metri casa e cu acoperiș comun vecinul a dărâmat acoperișul fără autorizație și a construit o mansarda art 612 spune ca trebuie sa aibă 60 centimetri dar el nu a lăsat mă poate da în judecata și tribunalul sa mă oblige sa-i semneze ca a construit fara autorizație va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:07, 8 August 2019
Buna ziua,
Fiti mai explicit, ce sa semnati/
Este o casa cu acoperiș comun.
Sa respecte 60 cm, în raport cu ce?
Acoperișul casei este comun adica casa are suprafață 400 metri eu am cumpărat 200 și vecinul 200 metri vecinul a stricat acoperișul de pe partea lui el mă amenință că mă da în judecata ca nu vreau sa-ie semnez ca el a schimbat forma acoperișului el ne având autorizație de demolare și construcție

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Fiti mai explicit, ce sa semnati/

Cu acoperisul pe care la construit.
Specific ca el nu are autorizație de demolare și autorizație de construcție cum cere legea

raluk0207 a scris:

Este o casa cu acoperiș comun.
Sa respecte 60 cm, în raport cu ce?

Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
Aky86, utilizator

Aky86 a scris:

Bună ziua am Cumpărat o casa care au avut mai mulți moștenitori eu am cumpărat 200 metri și vecinul 200 metri casa e cu acoperiș comun vecinul a dărâmat acoperișul fără autorizație și a construit o mansarda art 612 spune ca trebuie sa aibă 60 centimetri dar el nu a lăsat mă poate da în judecata și tribunalul sa mă oblige sa-i semneze ca a construit fara autorizație va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Constructie ilegala pe limita de hotar catamblin catamblin Buna ziua. Am construit pe limita de hotar o bucatarie si o baie + mansarda. Totul este pe structura de lemn dar are si fundatie. Acum vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa dau voie vecinului? voichita4075 voichita4075 vecinul meu a construit casa abuzand de lipsa mea de la domiciliu(plecata din tara)intrand cu casa 25 de centimetrii pe proprietatea mea.Din lipsa de timp si ... (vezi toată discuția)
Acord notarial vecin reparare acoperis si mansardare cristian-mihai cristian-mihai Buna ziua, Acum jumatate de an am cumparat o locuinta din perioada interbelica pe care vreau sa o renovez si sa ma mut in ea. Constructia are deja un ... (vezi toată discuția)