avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate Adina Abruda

Activitate Adina Abruda

Va mulțumesc și dumneavoastră pentru răspuns. Așa știam și eu.
Este penibil și enervant că pentru a se aplica legea in țara asta trebuie mereu sa recurgem la reclamații și procese! Și nici măcar atunci nu-i sigur că avem câștig de cauză...
Teoretic știu și eu cum se procedează, am citit foarte mult ce s-a postat pe această temă, dar de la teorie la practică drumul e foarte lung...
Ideea este că nu am nicio certitudine că se va respecta legea, pentru că cei din bloc care s-au angrenat nu sunt deloc transparenți și deschiși la dialog. Acesta este, de altfel, motivul pentru care am apelat la acest site, pe care îl apreciez și îl consider foarte util, la fel ca răspunsurile dumneavoastră, pentru care va mulțumesc.
"Modernizare a condominiului" care nu e vitală și care mai implică și prelucrarea de date cu caracter personal. Vorbesc despre un bloc la care ar trebui făcute cu totul alte lucrări de modernizare, pe care nu le enumăr, că mă va apuca dimineața!
Daca așa stau lucrurile, să înțeleg că eu și familia mea trebuie sa acceptam să fim filmați fara acordul nostru expres, să se stocheze imaginile și să fie, eventual, folosite după bunul plac al unora și altora?
Va mulțumesc pentru răspuns. Am citit articolul de lege, dar nu se face nicio referire la montarea camerelor, ci doar la lucrări de modernizare etc.
Buna ziua, as dori să știu dacă la montarea camerelor la intrarea in casa scării, 20 de apartamente, este suficient să își dea acordul doar 11 familii, deci jumătate plus unu, după cum mi s-a precizat de către cei puși pe treabă. Va mulțumesc!