avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate DanSavu

Activitate DanSavu

Buna ziua,

Inteleg ca pt.a presta servicii de medic dentist a fost scos in afara legii PFA ul, avand ca variante CMI si SRL.

Intrebarea mea este: daca infiintez CMI dar voi desfasura activitate la terti, in baza unui contract de prestari servicii, in acest caz va trebui sa fiu autorizat de directia de sanatate publica, ceea ce inseamna ca firma careia ii voi presta serviciile va trebui sa incheie cu mine si un contract de spatiu si va fi supus unui control din partea DSP, necesar autorizarii activitatii CMI ului meu .Este corect, am inteles cat de cat demersurile?
Daca infiintez un SRL, cu activitate la terti, si inchei contract de prestari servicii cu SRL ul in cadrul caruia imi voi presta fizic serviciile, mai am nevoie de autorizare din partea DSP, sau este suficient ca am diploma de studii, aviz libera practica,malpraxis etc? Evit in acest mod vizita DSP la cabinetele cu care voi colabora, sau de fiecare data cand voi avea ( Doamne ajuta ! :)) vreun contract de prestari servicii, va trebui sa mi fie autorizata sanitar activitatea in spatiile tertilor?
In conditiile in care eu ca administrator voi presta activitatea de medic, este legal sa activez in baza unui mandat debadministrator, sau sunt obligat la incheierea unui CIM cu SRL ul meu ?
Va multumesc pentru timpul acordat citirii si pentru eventualele sfaturi.
Cu respect,
Buna ziua,

Poate un medic sa aiba SRL si PFA sau CMI in acelasi timp, ambele cu acelasi obiect de activitate? Adica este posibil, ca avand SRL si Contract munca pe acest SRL, sa fac un CMI sau PFA cu acelasi obiect de activitate ( sediile sociale ar fi diferite ).
Va multumesc !