avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Tricu

Activitate Andreea Tricu

Bună ziua! Pe data de 1 februarie împlinesc cele 42 de zile de când am născut! Medicul meu mi.a zis ca nu poate sa îmi dea concediu medical pentru o zi! Ce pot face? Astfel eu rămân cu 41 de zile... și cea de.a 42.a zi nu am concediu medical eliberat. Si când trebuie sa depun cererea de suspendare a contractului? Pe data de 1 sau data de 2 februarie? Mulțumesc! Copilul este născut pe data de 22 decembrie 2023.
Iau tichete in valoare de 20 lei tichetul...luna aceasta am luat 420 lei din 22 de zile lucrate si salariu 1470 lei!
Buna seara as dori sa stiu cat ar trebui sa primesc in mana daca am minimul pe economie.. eu stiam de 1524 le lei dar primesc mai putin ... la fel si cu bonurile de masa... se impoziteaza de catre noi angajatii... sau trebuie angajatorul sa plateasca impozit pe ele?
Buna ziua ! As dori sa stiu cat este salariul minim pe economie.. si daca bonurile de masa se impoziteaza!?
Buna seara!! Daca o persoana este cercetat penal pentru marturie mincinoasa ce se va intampla!?
Am inteles!!multumesc frumos !!!
Buna ziua!! Vreau sa dezbat o taxa de succesiune!! Si as dori sa stiu daca o persoana are drept....aceasta fiind data spre adoptie din prima zi de cand sa nascut!!! Are dreptul la mostenire sau nu..ea fiind fata defunctului...dar nu este trecut ca tata in certificatul ei de nastere fiind data spre adoptie din prima zi de cand sa nascut!!!!
Buna ziua! Vrem sa dezbatem o taxa de succesiune dar nu stim ce ne trebuie si cine trebuie sa fie prezent! Persoana defuncta are peste 20 ani de cand este decedat! El avand 2 fete dar si acestea au murit!! Prima fata are 2 fete care traiesc... Iar cea de.a doua fata a murit si avea 3 copiii care au murit si ei...si au ramas copiii copiilor .. Nepotii cum se zice!! Dar bunicul nepotilor traieste! Cine are dreptul sa dezbata! Multumesc sper ca m.am facut inteleasa!
Buna ziua!! Ce acte sunt necesare pentru a desface o taxa de succesiune? Pe act de propietate sunt toti fratii trecuti avand dreptul si ei...daca sunt trecute mai multe propietati pe actul de propietate..putem sa desfacem doar un singur teren sau trebuie toate terenurile facute? . Vreau sa stiu si cine poate desface taxa dintre frati? Poate oricine din ei?? Multumesc!
Răspuns la discuția Indemnizatii
Va multumesc frumos o sa fac print si o sa le arat! O zi frumoasa