avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate Roxyfeio

Activitate Roxyfeio

Bună ziua
I-am dat unei prietene juriste și nu reușește sa identifice, am întrat și eu dar dosarele sunt de peste 11 ani vechime și nu îmi apare. Cum as putea afla altfel,? Va rog suport

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Cautati pe portalul instantelor de judecata dupa numele defunctei si vedeti care e stadiul dosarelor, cuantumul pretentiilor, eventuale solutii in instanta.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

A lăsat dar nu acopera, mulțumesc
Casa distrusa nu acoperă nici 7 ani

mitabiciclista a scris:

Nu a lăsat o garanție care să acopere daune,restanțe la întreținere?

Bună ziua
Un chiriaș care nu a plătit întreținerea și a fugit din casa fără sa anunțe, m-au anunțat vecinii ca își căra lucrurile din casa.Contract de închiriere nu exista. Cum pot sa-l conving sa-si plătească datoriile?
Mulțumesc
Mulțumesc mult
O zi minunata

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Cautati pe portalul instantelor de judecata dupa numele defunctei si vedeti care e stadiul dosarelor, cuantumul pretentiilor, eventuale solutii in instanta.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

Bună ziua
Va mulțumesc mult pentru răspuns.
Unde pot verifica dosarele? Mă puteți ajuta va rog, unde sa merg pentru verificare?

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

In masura in care obtineți certificatul de calitate de moștenire înseamnă ca ați acceptat mostenirea, dacă o acceptați răspundeți și pentru eventualele datorii ale defunctei. Va recomand sa verificați dosarele înainte de a face orice demers, Cât timp încă nu s a solicitat in litigiile respective introducerea in cauza a moștenitorilor. In funcție de situație, dosarele respective se pot perima și atunci ați scăpat de o problema.

Cu stima.

Bună seara
Nu știu detalii despre dosare de aceea vreau sa aflu cum le rezolv, unde trebuie sa merg

Îmi aduc aminte ca acum 8 ani mama a avut credit luat cu buletinul de la 2 bănci și vreo 4000 de lei rămași neplătiți la Ce bank ,sa fi avut maxim 7000 de lei total datorii la bănci
Bună seara
Vreau sa fac certificatul de moștenitor iar notarul mi-a respins dosarul pe motiv ca defuncta are 3 dosare judecătorești.
Mamz e moarta de 7 ani ,presupun ca a avut carduri la bănci neplătite fiindcă a decedat.Ce pot face în aceasta situație ca să pot casa aceste dosare? Sau ce soluții de rezolvare am ? Va rog sa ma ajutați.
De 3 ani încerc sa fac aceste acte.
Mulțumesc
Multumesc pentru raspuns.
Avand in vedere ca voi cheltui foarte multi bani luptandu-ma cu o corporatie ,se pot da daune morale cat sa acopere cheltuiala ?
Buna ziua
pentru hartuirea morala la munca se poate face ceva legal ?

Am vorbit la serviciu si mi-au cerut probe audio,m-au facut mincionoasa chiar,dar de unde stim domnilor cand vine hartuitorul si spune ceva sa inregistram ?
Mi se pare aberant ceea ce mi-au cerut. In principiu nu s-a luat nici o masura in aceasta privinta iar colegii de munca nu vor sa depuna plangere impotriva sefului fiindca le-a promis bonusuri si din cauza fricii ca vor ramane fara locul de munca .Deci martori nu am ,am niste discutii pe team in care seful si o alta sefa scriu despre mine ca am sa o omor daca mai ramane sa lucreze aici ,ca vrei sa asisti la inmormanatarea ei daca o mut pe un post de carca .Colegii nu-mi mai raspund la salut dimineata cand ajung la munca din 14 oameni sunt decat 2 care raspund,ma ignora ,lucrez singura parca ar fi firma mea ,seful nu ma intreaba nimic . Am instiintat si departamentul de etica si integritate din cadrul firmei si astept raspuns. Tin sa precizez ca nu sunt dependenta de acest loc de munca ,vreau sa fie pedepsiti cei care abuzeaza de aceste functii la locul de munca .
In momentul de fata am 3 directori ,un team leader si 12 oameni din echipa carora le fac fata cu brio .
Multumesc
adriandimitriu a scris:

am inteles. daca va uitati pe site-ul Eurocor veti vedea ca unele cursuri sunt AUTORIZATE, precum si formatul diplomelor recunoscute de Min Muncii sau Min Educatiei dupa caz. cercetati daca se potriveste cu a dvs.
[/qu


Va mulțumesc .
O seara buna !