avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua În calitate de persoana juridica ce pot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua În calitate de persoana juridica ce pot face dacă ...

Bună ziua

În calitate de persoana juridica ce pot face dacă cei de la Bolt transport nu au plătit un bonus angajatului și am mail-ul de confirmare ca s-a acceptat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:26, 2 Aprilie 2025
Anagajtul cui, al dvs sau al societatii in cauza?
Angajatul meu da ,el trebuia sa primească de la Bolt un bonus
Eu am contract cu Bolt și banii sunt trimiși în contul firmei mele.

Cornel Vasile a scris:

Anagajtul cui, al dvs sau al societatii in cauza?

Dvs va trebui sa notificati Boltul ... Acel angajat neavand raport juridic cu Boltul nu poate face nimic.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am scris multe mailuri dar nu vor să dea banii

Pot merge la ITM ?
Nu știu dacă au sediul social în România

Cornel Vasile a scris:

Dvs va trebui sa notificati Boltul ... Acel angajat neavand raport juridic cu Boltul nu poate face nimic.

Avand in vedere ca , raportul juridic este intre dvs si Bolt, ca entitati juridice , ITM-ul nu are competenta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei Katiusha Katiusha Ma poate ajuta cineva cu un punct de vedere? Sunt angajata intr-o firma de aprox 1 an, am un laptop de serviciu si evident un mail de serviciu cu o parola ... (vezi toată discuția)
Demisie! volodea volodea Am fost angajat cu CIM pe per. nedeterminata dar cu per. de proba de 90 zile, incepand cu 05.12.2011. In 27.02.2012 am scris o notificare conf. art.31, alin(3) ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii dupa cic MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema: in data de de 12.04.2011, adica maine, ar trebui sa ma intorc la serviciu dupa concediul ... (vezi toată discuția)