avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate Grigoremg

Activitate Grigoremg

Va salut in ziua respectiva adica in acel moment am sunat la 112 am cerut un echipaj dar mi sa spus ca fin parcare private avari minore nui dauna totala si fara victime politia nu poate fi solicitata. Autoturismul era fara numere fara acte fara rca
mariustz a scris:

Mergeti la politie si dati declaratie. Sofer profesionist fiind, stiti ca daca nu declarati accidentul in 24 ore o sa ramaneti fara permis amandoi la politie.
Trebuia de la bun inceput chemata politia, sa ia de la fiecare declaratie.
Daca masina era in probe, fara numere, RCA avea?

Buna ziua doar o intrebare ar fi prea putin sa ma pot exprima o sa pun mai multe multumesc
Sunt sofer de camion eram in stationare intro parcare privata aproape de iesire la vreo 50 m si chear cand am inceput manevra de a porni cand am lasat frana de mana in 2 secunde un autoturism mia sters partea din stanga parcarea era in panta sin in timp in care am lasat frana de mana camionul sa deplasat vreo 30 cm max la care cel cu autoturismul venea cu o viteza enorma din fata dreapta lui pana in spate tot a stres usii geamuri aripi tot creed ca avea vreo 60 km ora era in test cu masina si fara numere pe ea . Distanta la care a trecut pe langa mie sub 1 m . Soferul considera ca eu sunt vinovat deca nu mam asigurat . Eu sustin daca in momentul in care a trecut pe langa mie eram oprit find asa aproape si asa tare circula cand am lasat frana de mana si in 2 sec o fost in mine nu aveam cum sal vad . Nici nu bagam in viteze camionul . Cine credeti ca e de vina eu sau el ca circula cu o viteza enorma in parcare si nici macar la 1 m de camion.. iam spus daca eram dupa camion si uram sa vin sa urc . Sau daca eram in el si urma sa cobor ma calca . El sustine ca eu lam lovit acuma dupa ce masinile sunt reparate initial a recunost vina acuma da vina pe mine .
Oare ce as putea face legal sa il invat este recidivist vitezoman cu o zi inainte era sa intre frontal in alta masina parcata exact in aceas parcare . Imi puteti da o parere .si un sfat ce sa fac ? Aa uitasem el spune ca in parcare in staționare trebuia sa am luminile aprinse era ziua mare la 13 ceasul sustine ca nu ma vazut si doar sa trezit ca am intrat in el. As vrea sa il invat legal sa stie in parcari / private sau nu viteza mazima 20 km si distanta cand treci pe langa un camion oprit e min 2-3 poate soferul camionul efectuaza o reparație sau efectiv curatenie sa orce natura sai asiguri distanta pentru orce eveniment as vrea ceva legal dar nustiu unde sa ma duc .
Ce sa vorbesc
Ce sa cer
Ajutama . Va mulțumesc mult