mariustz 
	    	Utilizator

mariustz 
	    	Utilizator	    

Grigoremg 
	    	Utilizator

Grigoremg 
	    	Utilizator	    

Mergeti la politie si dati declaratie. Sofer profesionist fiind, stiti ca daca nu declarati accidentul in 24 ore o sa ramaneti fara permis amandoi la politie.
Trebuia de la bun inceput chemata politia, sa ia de la fiecare declaratie.
Daca masina era in probe, fara numere, RCA avea?
~ final discuție ~
 cristian_64	                   

asteptand la semafor venirea culorii verzi sunt lovit din spate de o alta masina si proiectat in masina din fata. 
Intrebarea este daca sunt vinovat sau nu de ... (vezi toată discuția)
	                    cristian_64	                   

asteptand la semafor venirea culorii verzi sunt lovit din spate de o alta masina si proiectat in masina din fata. 
Intrebarea este daca sunt vinovat sau nu de ... (vezi toată discuția)

ContSters267566	                   

Buna ziua. 
Cu putin timp in urma am fost victima unui accident rutier. Eu circulam regulamentar pe prima banda, cu viteza regulamentara (de max. 50 km/h), ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters267566	                   

Buna ziua. 
Cu putin timp in urma am fost victima unui accident rutier. Eu circulam regulamentar pe prima banda, cu viteza regulamentara (de max. 50 km/h), ... (vezi toată discuția)

Ionut groza	                   

Buna seara am o nelămurire .Aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier cu un motociclist astfel .Am fost staționat pe dreapta apoi m-am pus in miscare ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut groza	                   

Buna seara am o nelămurire .Aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier cu un motociclist astfel .Am fost staționat pe dreapta apoi m-am pus in miscare ... (vezi toată discuția)