avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate ''''''

Activitate ''''''

Răspuns la discuția Spor de doctorat
Bună ziua, în învăţământ am lucrat 5 luni între 1999-2000, tot ca profesor suplinitor, Dacă s-ar pune şi doctoratul 3 ani, ar fi 3,5 ani.
Am primit doar fluturaşul de salariu, în 14 octombrie, bănuiesc că asta e decizia.
Cât despre "domeniul pentru care deţine titlul", mi se spune că trebuie să fie aceeaşi specialitate, adică numai dacă aş preda Filosofie aş primi sporul, ori legea spune domeniul, nu specialitatea, domeniul fiind în mintea mea învăţământul, aria curriculară (toate disciplinele amintite fac parte din aria curriculară "Om şi societate") sau ştiinţele socio-umane... Mulţumesc mult.
Bună ziua, am doctoratul în Filosofie din 2016. Anul acesta am dat concursul de titularizare pentru disciplina Cultura civică, pe care deşi l-am luat cu 10 la scris nu am prins decât jumătate de normă ca suplinitor. Predau ca debutant Educaţie socială la clasele 5-6, Istorie ca necalificat, câteva ore de Sociologie şi Psihologie, din mila şcolii. Aş vrea să ştiu de ce nu pot beneficia de sporul de doctorat şi de vechimea în specialitate, de 3 ani (cât timp legea spune că doctoratul forma de zi, cu bursă, se consideră vechime în muncă şi specialitate, dacă lucrezi în acelaşi domeniu, ori eu nu lucrez în agricultură)? Mulţumesc mult.