avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate criss888

Activitate criss888

Am un SRL, cu sediu expirat de 2 ani. Acum vreau sa schimb sediul social la alta adresa, dar nu pot din cauza sediului expirat.
Ce solutie am, avand in vedere ca pentru schimbare de sediu inchei contractul de inchiriere de la 01.09.2010? Nici act aditional la vechiul contract nu pot face deoarece nu mai dau de proprietari. Trebuie neaparat sa acopar cei 2 ani lipsa de sediu social?
Sper sa ma puteti ajuta.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
cu atat mai mult, nu cred ca din 24 de candidati din sala 9 nu a invatat nimeni ... Pentru ca nu a luat nimeni examenul din cei acre au fost in sala 9.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
carmen, trebuie sa stii ca atat cat s-a copiat in amfiteatru s-a copiat si in sala. Eu am fost in sala si pot sa conform, S-A COPIAT!
deci nu e vorba de supraveghere drastica, unii au copiat ( telefoane, fitzuici etc), si eu m-am consultat cu colegii pt ca nu am venit cu telefoanele sau fitzuici.
DAR au fost colegi in sala care au scris TOT, se vedea ca invatasera, nu au copiat si totusi au picat.
O tipa care a stat in spatele meu a copiat TOT din fitzuici si a luat. bravo ei. dar cei care nu au copiat ( nu ma refer la mine B-) ) au picat, pentru ca, probabil nu au scris cu articole si litere, cum era in carte sau sinteze.
Ideea este ca eu cred ca a fost tocmai invers: s-a mers pe ideea ca s-a copiat in sala mai mult decat in amfiteatru si au fost taxati. Ceea ce nu e corect. DELOC
nu e vorba de invidie aici, ci de ceea ce e corect. s-a copiat atat in amfiteatru cat si in sala. nu vreau sa se anuleze examenul, ma bucur pentru cei care au luat, imi doresc insa un singur lucru: sa avem si noi lucrarile corectate ca a celor din amfiteatru.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
ariam, ai fost in sala? eu acolo am dat examenele
ati observat ca, din cei care au dat in sala, adica 167 de candidati, au luat examenul doar 18????#-o Adica procent de promovabilitate 10% !!!
deci au picat 149 din cei care au dat examen la SALA, iar din cei care au dat examen in amfiteatru ( adica 933 candidati ) au picat ... 280. Procent de promovabilitate 70%.
mi se pare strigator la cer, sa nu ma credeti nebun, dar am stat si am facut calcule. s-a intamplat ceva ciudat privitor la ASA ZISUL EXAMEN DIN SALA.
spuneti, va rog, cei care ati dat examen in sala, care sunteti, si daca lasam lucrurile asa
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
rozy, esti idn buc? scuze ca insist, dar ai zis ca ai picat... S-au afisat cumva rezultatele sau banuiesti ca ai picat :O??
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
rozy, de unde esti?
referitor la intrebarea ta, nu cred ca e posibil... o data ce nu te prezinti la o proba, esti declarat respins. mi-e lene sa caut in lege, statut, dar in metodolgie la Bucuresti scrie clar:" Neparticiparea la una din probele de examen atrage eliminarea din examen".
appo, am gasit acum... Pt cei din Bucuresti, stiati de asta? "Baremul de evaluare si notare stabilit de Comisia de elaborare a subiectelor pentru
fiecare probă scrisă se afisează la localul de examen cu 15 minute înainte de încheierea
probei. În termen de 24 de ore de la afisare candidaÑii pot face contestaÑii la barem, care
se vor soluÑiona în cel mult 24 de ore de la expirarea termenului de contestare. Baremul
final se publică pe site si la sediul baroului."
nu cred ca a contestat careva baremul, si nici nu s-a afisat pe site ceva. mi se pare dubios ca noi nu putem vedea acum baremul.
Pe unde ati disparut cu totii?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
salut
am vazut ca la Constanta s-a luat in considerare si nota de la Organizare Profesie Avocat
Stiti cumva, la bucuresti cum e? inclin sa cred ca nu vor lua in considerare proba aceasta, pentru ca la noi a fost cu Admis si Respins...
Ar fi picat bine, ridica media :sorry:
Răspuns la discuția autorizatie functionare
Sa inteleg ca veti desfasrura activitate la sediu?
Si, chiar daca ar fi asa, acest lucru se declara o data cu infiintarea societatii si depunerea dosarului la ONRC - este obligatoriu. Dvs, presupun,ca desfasurati la sediu activitate de birou, iar transporturile le veti efectua "pe teren".
Avocatul ar fi trebuit sa depuna Declaratia model 2 ( eventual si model 1, daca nu vreti la sediu Activitati de birou).
Uitati-va in actele pe care vi le-a adus si vedeti in Certficatul Constatator ce scrie ( daca desfasurati sau nu vreo activitate la sediu sau in alta parte).
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
salut. pot avea si eu sintezele, va rog mult?
mersi anticipat
emailul meu este? criss_anam@yahoo.com
Discuție cazier fiscal
am o amenda neplatita la RATB si mi-a venit si scrisoare acasa.
Vreau sa imi fac o societate. Va aparea aceasta amenda in cazierul fiscal?
multumesc