avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Activitate CatalinaElla

Activitate CatalinaElla

Buna ziua. As dori sa stiu daca in declaratia de avere, la veniturile sotului obtinute pe anul trecut trebuiesc declarate pe toate cele 12 luni, avand in vedete ca el a devenit sotul meu la jumatatea anului respectiv? De asemenea, legat de bunurile obtinute inainte de casatorie care sunt pe numele lui, respectiv masina trebuie declarata, desi in declaratie nu se cere numele titularului? Iar la conturi, depozite si carduri de credit ce depasesc suma de 5000 euro deschise inainte de casatorie, trebuiesc declarate si ale mele si ale sotului insumate, chiar daca sunt invididuale si nu comune? Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Mentionez ca este vorba de un post de grefier cu studii superioare juridice pe perioada nedeterminata.
Buna ziua, lucrez in domeniul public si de cand am inceput activitatea, sunt repartizata cand la un compartiment, cand la altul, fara sa primesc sarcini exacte in fisa postului. De curand, am primit o noua sarcina: sortare dosare cu o vechime de peste 50 de ani in depozit. Este un mediu de lucru oribil, praf si mizerie de nedescris. Acest fapt mi a declansat probleme cu tenul (acnee, probleme cu ochii), fiind nevoita sa consult un medic specialist, care mi a recomandat sa evit expunerea la praf si acarieni. Medicul de medicina muncii vrea sa ma declare apta conditionat, avand in vedere ca momentan sunt delegata la compartimentul arhiva, desi nu acesta este postul pentru care am sustinut concursul pentru angajare.Pot fi concediata?