avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratia de avere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratia de avere

Buna ziua. As dori sa stiu daca in declaratia de avere, la veniturile sotului obtinute pe anul trecut trebuiesc declarate pe toate cele 12 luni, avand in vedete ca el a devenit sotul meu la jumatatea anului respectiv? De asemenea, legat de bunurile obtinute inainte de casatorie care sunt pe numele lui, respectiv masina trebuie declarata, desi in declaratie nu se cere numele titularului? Iar la conturi, depozite si carduri de credit ce depasesc suma de 5000 euro deschise inainte de casatorie, trebuiesc declarate si ale mele si ale sotului insumate, chiar daca sunt invididuale si nu comune? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2020
CatalinaElla, utilizator

Alte discuții în legătură

Bunuri mobile ºi imobile care se trec în declaraþia de avere olivia stoicescu olivia stoicescu Buna ziua, As vrea sa ma ajutati,va rog cu raspunsuri la urmatoarele date care trebuie trecute sau nu in declaratia de avere: 1) un teren dobandit de sot ... (vezi toată discuția)
Codebitor in programul prima casa Eugenia-Gisela Eugenia-Gisela Buna ziua, Va rog frumos, daca se poate, sa-mi raspundeti si mie la o intrebare legata de programul prima casa: [b]daca sotul meu a solicitat si a primit ... (vezi toată discuția)
Ma salveaza conventie matrimoniala? Silviu19xx Silviu19xx Sotia mea are mai multe credite la banci diferite facute acum 5 ani impreuna cu fostul prieten. Creditele nu au mai fost achitate de 4 ani neavand nimic pe ... (vezi toată discuția)