avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate Sandra.maria

Activitate Sandra.maria



Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Ca sa nu fiti nevoita sa va judecati cu Facebook, in strainatate, costurile pentru angajarea unui avocat din SUA fiind foarte mari, mai bine formulati o plangere penala impotriva persoanei care foloseste acel cont. In cadrul procedurii se va stabili si cine este persoana care foloseste contul.

Anterior sau concomitent cu introducerea plangerii penale, formulati o cerere de asigurare a probelor pentru ca acestea sa nu fie distruse de partea care le foloseste.

Dupa obtinerea solutiei favorabile in dosarul penal, formulati o notificare catre Facebook pentru blocarea contului respectiv.


Am raportat contul si nimic ... persoana respectiva e din brazilia ... nu am cum s afac plangere penala .. plus ca are undeva la 20.000 de like-uri la pagina ... ca e pagina gen persoana punlica .. contul respectiv a fost inchis pt o perioada de o saptamana apoi redeschis pe motiv ca a dovedit ca ea e persoana din poza ( cum a facut asta nu stiu ) in conditiile in care eu am trimis poze cu buletinul perkisul si pasaportul ....
Imi puteti da ceva mai multe detalii ? Daca gasesc avocati de genu in romania ? Sau daca cunoasteti pe cineva .... problema e ca vreau neaparat ca acel cont sa dispara ... posteaza anumite poze si videoclipuri destul de indecente .. cu fata acoperita spunand ca sunt eu .... pe langa suntele de poze cu mine .... si foarte multe mesaje si postari pornografice ....
Am si eu o intrebare .Am gasit un cont de facebook care imi foloseste pozele . Cont fake . L-am raportat la cei de la facebook , dupa 5 min dupa ce am raportat contul ... contul meu a fost suspendat .. spunandu-mi ca eu folosesc alte poze si ma dau drept altcineva ... si ca trebuie sa le trimit poza cu buletinul , passaportul sau permisul de conducere . Am trimis pozele ... sincer cu toate cele 3 acte .... contul respectiv a fost blocat dupa o saptamana asta din motiv ca mi-am pus toti prietenii sa de-a report la cont ... acum o saptamana contul acela fake , a fost redescis ... ( el fiind suspendat ) si contul meu inca e suspendat si cei de la facebook nu imi dau nici macar un raspuns ... ei sustin in continuare ca eu sunt cea care se da drept o alte persoana de 1 luna ... aceasi poveste si cu instagram ..... de 2 luni aproape .. vreau sa stiu cum as putea sa ii dau in judecata pe cei de la facebook si instagram . Astept un raspuns. Multumesc :)