avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cineva a creat conturi Facebook și Instagram cu ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cineva a creat conturi Facebook și Instagram cu pozele mele. Am raportat, dar au fost suspendate și conturile mele și nu mai vor să le deblocheze. Cum aș putea să-i dau în judecată?

Am si eu o intrebare .Am gasit un cont de facebook care imi foloseste pozele . Cont fake . L-am raportat la cei de la facebook , dupa 5 min dupa ce am raportat contul ... contul meu a fost suspendat .. spunandu-mi ca eu folosesc alte poze si ma dau drept altcineva ... si ca trebuie sa le trimit poza cu buletinul , passaportul sau permisul de conducere . Am trimis pozele ... sincer cu toate cele 3 acte .... contul respectiv a fost blocat dupa o saptamana asta din motiv ca mi-am pus toti prietenii sa de-a report la cont ... acum o saptamana contul acela fake , a fost redescis ... ( el fiind suspendat ) si contul meu inca e suspendat si cei de la facebook nu imi dau nici macar un raspuns ... ei sustin in continuare ca eu sunt cea care se da drept o alte persoana de 1 luna ... aceasi poveste si cu instagram ..... de 2 luni aproape .. vreau sa stiu cum as putea sa ii dau in judecata pe cei de la facebook si instagram . Astept un raspuns. Multumesc :)
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Sandra.maria , utilizator 09:36, 7 Decembrie 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii puteti actiona la ei acasa, unde au sediul: 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025 , USA (Facebook). Instagram e o companie a Facebook
Imi puteti da ceva mai multe detalii ? Daca gasesc avocati de genu in romania ? Sau daca cunoasteti pe cineva .... problema e ca vreau neaparat ca acel cont sa dispara ... posteaza anumite poze si videoclipuri destul de indecente .. cu fata acoperita spunand ca sunt eu .... pe langa suntele de poze cu mine .... si foarte multe mesaje si postari pornografice ....
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
Sandra.maria, utilizator
Nu știu despre ce gen vorbiți, dar vă trebuie un american
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere la Politie pentru hartuire sau santaj.
10 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa nu fiti nevoita sa va judecati cu Facebook, in strainatate, costurile pentru angajarea unui avocat din SUA fiind foarte mari, mai bine formulati o plangere penala impotriva persoanei care foloseste acel cont. In cadrul procedurii se va stabili si cine este persoana care foloseste contul.

Anterior sau concomitent cu introducerea plangerii penale, formulati o cerere de asigurare a probelor pentru ca acestea sa nu fie distruse de partea care le foloseste.

Dupa obtinerea solutiei favorabile in dosarul penal, formulati o notificare catre Facebook pentru blocarea contului respectiv.

Alte discuții în legătură

Recuperare cont dezactivat de facebook Ana2016 Ana2016 Pe 4 sept.2019 am postat cateva poze cu haine de pe un site , altul decat cel care mi.a raportat profilul.Pe 24.10.2019 facebook mi-a dezactivat contul pentru ... (vezi toată discuția)
Distribuire de pronografie infantila Blajan Tania Blajan Tania Buna ziua . Cum pot semnala politia cu privire la un cont de instagram ce posteaza filmulete si poze cu minore din bucuresti desbracate . As vrea sa depun o ... (vezi toată discuția)
Pot da facebook-ul in judecata ? ping200 ping200 Buna ziua, Pot da facebook-ul in judecata ? Povestea sta in felul urmator , eu am un cont de reclame pe facebook unde creez reclame pentru o firma de ... (vezi toată discuția)