avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1863 soluții astăzi
Forum Activitate Crăciun Georgiana

Activitate Crăciun Georgiana

Am discutat,vrea custodie totala ca sa plece cu ea în Anglia,a dat o de partea lui, îmi spune ca nu pot sa o iau fără voia ei!

cris0811 a scris:

cu tatal fetei ati discutat? intentiile lui care sunt?
la varsta asta parintii trebuie sa coopereze foarte bine pt ca minorii sa nu "o ia razna". De multe ori apar probleme chiar si in familiile foarte unite, unde parintii trag la aceeasi caruta, dar acolo adolescentii nu au unde sa fuga... la ea e simplu, fuge la tata in Anglia.. Cand I se vor stabili reguli si acolo, o sa vrea la mama... e adolescenta. Discutati cu tatal ei si incercati sa stabiliti amandoi o directie in educatia fetei. Mergeti si la psiholog daca este nevoie.

Copilul refuza sa vina acasă, spune ca v a sta la el cât durează procesul.Este normal? Nu pot face nimic sa vina acasă dacă ea nu vrea? Va mulțumesc mult!
Bună seara,am o fetita de 13 ani,am divorțat de tatăl ei acum 4 ani,avem custodie comuna cu domiciliul la mama,fostul soț locuiește în Anglia,în ultimul timp vine mai des în tara și ii cumpăra absolut tot ce vrea ea (lucruri scumpe) este foarte incantata și s a răcit fata de mine îmi cauta mereu defecte.Acum 2 zile a venit tatăl ei și a luat o, trebuia sa o aducă astăzi asa am vb.aseara, copilul meu a sunat atunci și a zis ca ea nu vrea sa mai vina acasă vrea sa rămână cu tatăl ei. Și vrea sa plece cu el în Anglia. Ce ma sfătuiți sa fac? Va mulțumesc