avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Discuție Succesiune
Bunicii mei au avut doi copii.Unul este în viață și are doi copii (eu şi mai o soră),iar celălalt copil al bunicilor a decedat înainte de a deceda bunicii mei (părinții lui) şi are un copil .Tatăl meu cu mama mea a stat în casă cu bunicii ,a avut grijă de ei ,ia înmormântat. Nepotului bunicilor al cărui tată a decedat nu a stat cu noi ,nu a venit nici la înmormântarea bunicului său.Acuma a deschis succesiune pentru jumate din ce a lăsat bunicii noștri. Tatăl meu nu a fost de acord cu succesiunea şi a mers la un avocat.Dea lungul timpului părinții mei au plătit toate impozitele la primărie.Mai mult nepotul din partea fratelui decedat a trimis la primărie o adresă prin care vrea deschisă poziție la registrul agricol pentru jumate din casă și din terenuri .Este legal să facă această adresă la primărie.
Discuție Succesiune
După ce a deschis tatăl meu suscesiune ,copilul fratelui (decedat),a deschis succesiune la același notar.Bunicii înainte de moarte au lăsat casa şi o parte din bunuri tatălui meu prin testament,acesta nu a fost înregistrat la notar.Ce este de făcut?Tatăl meu fost citat la notar pentru dezbaterea succesiunii făcută de nepotul din partea fiului decedat.
Discuție Cum
Bunicii au făcut fiecare un testament în care spune că lasă fiecare partea sa de casă băiatului în viață. Nepotului de la băiatul decedat lasă moștenire două parcele de pământ.Testamentele celor doi bunici nu au fost făcute la notar,sunt valabile?
Discuție cum,
Bunicii sunt decedati , aveau doi copii , unul este in viata si are doi copii si celalalt este decedat si are un copil. Cum stim ce cota din mostenire
este indreptatit fiul celui decedat sa aibe.