avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Activitate lup4ever

Activitate lup4ever

Răspuns la discuția Divorþ
Martorul poate fi un membru al familiei? (mama,tata,sora)
Care sunt taxele ce trebuiesc platite?si unde?
Trebuie neaparat sa am avocat daca depun eu cererea?
Răspuns la discuția Divorþ
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Asa cere legea pt ca nu aveti mai mult de 1 an de la data incheierii casatoriei.
Sau asteptati pana se implineste un an si apoi divortati fara martori.

avocat Claudiu Lascoschi


Ma scuzati ca sunt insistent....
Martorii ce trebuie sa faca in cazul acestui divort?ca eu nu inteleg.
Răspuns la discuția Divorþ
martori??pentru ce?pur si simplu povestea noastra s-a terminat
Răspuns la discuția Divorþ
salut

Sunt casatorit de 7 luni si am decis impreuna cu sotia sa punem capat acestei casnici.M-ar interesa actele de care sunt nevoie si un timp estimativ in care se poate termina acest divort
Mentionez ca nu avem nimic de impartit si nici copii nu avem

Va multumesc pentru ajutor
Buna ziua,

Urmeaza sa fac cununia civila iar firma mi-a dat cele 5 zile libere conform legi.Intrebarea este daca eu anul acesta fac decat cununia civila ,anul urmator sau peste cativa ani cand ma hotarasc sa fac si cununia religioasa mai beneficiez de acest concediu special?

Va multumesc pentru ajutor
2. Sunteti operator PC, nu gestionar depozit. Aveti dispozitii interne referitoare la primire si gestionare marfa atasate fisei postului dumneavostra?

In fisa postului meu nu se specifica gestiune de marfa

3. Pastrati confirmarea trimiterii a faxului cu atentionarea pe care ati facut-o firmei referitoare la bunurile care nu se puteau justifica.

Am confirmarea de primire a faxului in magazin

Care este diferenta de timp din momentul in care ati primit marfa (ora de pe nota de primire a marfii) si momentul in care ati sesizat firma prin fax (ora trimiterii faxului)?

Circa 10 minute dar ora faxului este setata aiurea (gen cateva ore si minute in plus)

De obicei se iau niste masuri de reverificare a stocului primit, daca sesizarile sunt facute cat mai repede, de catre ambele parti implicate: cel care preda marfa si cel care primeste marfa...

De obicei magazinul anunta depozitul in termen de 24 ore daca exista plus sau minus in marfa.In cazul meu la descarcarea masinii seful de receptie a sunat si a anuntat atat primirea celor 2 paleti cat si a actelor pe fax
GabrielaA a scris:

Ma rog, nu prea se intelege ce ati facut.

Ce incadrare a primit fapta dvs.?

Neconstituirea ca parte civila inseamna ca societatea nu are pretentii banesti de la dvs., nu ca va impacati. Dosarul isi are rostul.
Care este pedeapsa la care ma incadrez?



Daca prima oara eram cercetat ptr neglijenta in servici acum s-a schimbat incadrarea in furt pentru ca ``paguba`` depaseste 8000 lei
Sunt Operator Pc in cadrul unui depozit si intr-o noapte in timp ce intocmeam actele sistemul a picat.Masina a fost descarcat dupa sigilare si s-au descoperit 2 paleti pe care nu aveau acte.In timp ce masina se descarca eu am trimis anexele celor 2 paleti magazinului prin fax cu ,confirmare de primire.Dupa aceea a urmat politie declaratii si un dosar de cercetare penala.Astazi am aflat ca firma nu se constitui parte civila in dosar.As dori sa aflu ce inseamna acest lucru.
Inseamna cumva ca dosarul nu-si mai are rostul?