avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate cerasela2018

Activitate cerasela2018

Răspuns la discuția Absolvire de penalitati viitoare
Multumesc amandurora!
Răspuns la discuția Absolvire de penalitati viitoare
Multumesc! Exista si vreo prevedere intr-o lege sau se poate doar ca hotararea a comitetului? Si alte opinii va rog.
Putem ajuta un restantier (prin hotarare a comitetului) care face un angajament de plata lunara esalonata, prin a nu-i mai calcula penalizari in aceasta perioada? Multumesc!
Răspuns la discuția cenzor asociatie de proprietari
Va multumesc! Vom face adunare generala!
Răspuns la discuția cenzor asociatie de proprietari
Multumesc. Pentru a alege noul cenzor , fiind din asociatie este necesara convocarea adunarii generale. Rog opinii. E legal cu vot in CEx si ulterior adunare generala?Era ok sa fie cu adunarea generala anuala de anul viitor, in contextul ca e dificil de adunat locatarii. Multumesc!
Răspuns la discuția cenzor asociatie de proprietari
Multumesc! Persoana are studii superioare economice cu experienta de peste 15 ani. Cum este cu perioada de preaviz? Rog si alte opinii la intrebare.
Cenzorul - proprietar din bloc, cu contract de mandat si-a dat demisia. Si in cazul contractului de mandat este valabil preavizul de 20 zile lucratoare sau doar in cazul contractului individual de munca? Daca cineva din bloc, proprietar, doreste sa preia aceasta functie, aceasta persoana poate fi votata de catre comitetul executiv si mandatata ulterior in adunarea generala sau trebuie sa convocam acum adunarea generala?