avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate sandudan

Activitate sandudan

Răspuns la discuția magistratura
Cum a fost la examen? Ai luat?
Răspuns la discuția magistratura
Nici studentii nu mai pun astfel de inrebari...
In opinia mea este grav.
Oricum la procurori se vor inscrie mai multi, dar unii stiu ce vor.
Răspuns la discuția magistratura
Eu iti sugerez sa stai acasa. Daca dupa cel putin 5 ani in domeniu, iti pui acesta intrebare, economiseste cei 400 lei. Nu merita deranjul si poti face altceva cu banii.
stefan 2003 a scris:

am facut telefonic o esalonare pe doi ani care urma sa o incep luna aceasta

de aceea am considerat ca intelegerea este "proaspata" si de la care curge termenul de prescriptie. Convorbirea a fost inregistrata si constituie acord.
Succes
Răspuns la discuția text regulament
Vezi www.anagov.ro/upl/ro/precursori/pdf/603materialul4.pdf
1. Procesul verbal poate fi contestat si consider ca va fi castigat si respectiv anulat (daca lucrurile stau asa cum ati relatat)
2. Poate ar prinde bine si o plangere catre comandantul politiei din care face parte agentul (008)
Avand in vedere ca ati achitat ratele cu intarziere, in momentul in care ati facut unele plati, acestea au stins in ordine: comisioanele, dobanda si de abia la urma creditul. Ca urmare, orice plata se va face, o veti face pentru achitarea dobanzii si dupa aceea a sumei principale.
Avand in vedere ca ati facut o esalonare, ati recunoscut datoria, iar termenul de prescriptie va curge de la ultima intelegere.
Răspuns la discuția Sesizare adresata bancii
Nu exista un termen legal. In aceasta situatie, pot sa nu dea curs solicitarii d-vs. Termenul de 30 de zile este doar pentru institutiile publice.
Răspuns la discuția grup de firme
Debitorii se pot urmarii doar in baza titlurilor executorii. Daca s-a semnat contractul in calitate de imprumutat, garant, garant fidejusor, avalist se poate urmarii si cealalta societate, daca nu atunci nu este posibil DOAR in baza grupului. Atentie daca exista intre contracte o legatura de genul - daca o societate intra la restanta atunci se va executa si cealalta societate - sau - daca creditele sunt garantate cu aceleasi bunuri. Daca nu exista nici o astfel de legatura aprevazute in ambele contracte, atuncu executarea nu poate avea loc.