avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate ILILIL

Activitate ILILIL

Răspuns la discuția Notificare angajator sarcina
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Notificare angajator sarcina
Bun , deci nu se precizeaza un termen in care trebuie sa depun notificarea.
Buna ziua! Din cate am citit nu exista un termen legal de notificare angajator ca sunt insarcinata. Va rog sa imi confirmati. Multumesc!
Buna ziua! Sunt gravida si inca nu am notificat firma la care lucrez. In mai urmeaza sa mi se mareasca salariul si as vrea sa stiu daca ii anunt inainte, e posibil sa nu mi-l mai mareasca? Ar fi legal?Multumesc!
Buna ziua! Tatal meu locuieste in Germania, iar mama s-a intors acum un an in tara. El o ameninta ca are multe datorii la banci, ca nu mai are bani sa plateasca si ca vom pierde apartamentul din Romania (care este pe numele ambilor parinti). Nu stim ce datorii are, spune doar ca are 45.000 euro si ii zice mamei sa vina sa se inregistreze din nou acolo ca sa ii scada impozitul. Intrebarea e, ce se poate intampla daca mama se inregistreaza acolo desi nu locuieste acolo, nu intra la probleme? Si doi...in ce conditii se poate pierde apartamentul? Adica care sunt pasii pe care ii urmeaza creditorii din Germania in caz de neplata?
Discuție Pronuntare site
Buna ziua. Ieri am avut termen pentru indreptare eroare materiala la ora 8.30 insa nici pana acum nu a aparut pe site concluzia asa cum aparea de fiecare data in aceeasi zi. La fel s-a intamplat cu toate cazurile din acea zi. Ce ar putea insemna? Va aparea la un momentdat?
Discuție Divort
Buna ziua, hotararea de divort este definitiva, pt celelalte capete accesorii doresc sa fac apel. As vrea sa stiu daca dupa cele 30 zile de la primirea hotararii sunt oficial divortat desi voi face apel si daca pot ridica un act doveditor( hotararea legalizata) fiindu-mi necesara pt a ma recasatori sau trebuie sa astept sa se rezolve si apelul? Multumesc!