avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate Elena-Irina Oprea

Activitate Elena-Irina Oprea

Se retin pt 6 luni. Dar avand in vedere ca ati achitat amenda, puteti face o cerere sa vi se restituie plăcuțele și certificatul dupa 30 de zile de la data procesului-verbal de reținere.
Răspuns la discuția Testament
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-ar putea face un contract de întreținere.

deduanca a scris:

Bună seara.
Tata e mort de 14 ani. Mai am un frate,si pe mama în viața. Nu avem succesiunea făcută. Avem un apartament cu 2 camerei. Fratele meu spune ca nu are nici o pretenție...dar acte nu facem,el trăiește în altă țară.
Mama vrea sa mi lase partea ei adica aproape 70% mie. Fara dezbaterea moștenirii/succesiune,nu se poate face un testament? Bu exista alta nici o posibilitate ca mama să-mi lase partea ei,chiar si cu clauza după moartea ei? Va mulțumesc.

Răspuns la discuția Model decizie radiere firma
Da. Scrieți-mi pe avocatelenaoprea@gmail.com, va rog.

eugenstefan77@yahoo.com a scris:

As dori da radiez un SRL și am fost la registrul și mi-a spus sa fac o decizie .cu ART 31. M-a ajuta cineva cu model ?

6 luni daca a 2a abatere a avut loc la mai putin de 12 luni dupa prima

rasputyn a scris:

pentru cat timp se retin plăcuțele de înmatriculare si certificatul de inmatriculare la a doua abatere?Având în vedere că contravenția a fost achitata in termenul de 15 zile.

Răspuns la discuția Joacă între copii
In functie de circumstante, ati putea fi obligată la plata unor despăgubiri.

TEODORA1080 a scris:

Copilul meu de 11 ani a lovit o colega jucandu-se ,cu piatra tatal a facut reclamatie ce pot pati eu ca parinte?

Răspuns la discuția Schimbare nume de familie
Numele poate fi schimbat pe cale administrativă pt motive temeinice, iar acestea sunt prevăzute de OG 41/2003. Încercați să vedeți daca va încadrați în una din acele situatii. Mult succes!

MadalinaC95 a scris:

Buna ziua. As dori sa imi schimb numele de familie. Recent am aflat ca numele de familie pe care il port, nu este cel adevarat. Strabunica mea a fost casatorita, primul sot a decedat si ea a ramas cu numele lui. A ramas insarcinata cu al doilea barbat, fara sa fie casatoriti si el nu a fost prezent la nasterea copilului, plecand in armata. Asadar, numele de familie al bunicului meu este gresit. Strabunica si bunicul meu sunt decedati si nu am nici un act de al lor. Credeti ca am vreo sansa sa mi se aprobe cererea de schimbare a numelui?