avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate GISCAN, TIBULEAC SI ASOCIATII SPARL

Activitate GISCAN, TIBULEAC SI ASOCIATII SPARL

Buna ziua! Teoretic se poate nu aveti o restrictie, important este sa identificati exact efectele acestei operatiuni asupra contractului de finantare si asta in functie de obligatiile asumate si cerintele de eligibilitate de la data semnarii contractului.
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITĂ
Eu va recomand sa va clarificați situația, respectiv sa platiti sau sa contestați. Daca lăsați lucrurile asa veți ajunge sa fiți executat silit chiar dacă plecați în străinătate iar sumele ce se vor adăuga în timp vor fi foarte mari. În ceea ce privește contestarea sumelor trebuie identificat ce a determinat stabilirea sumei respective.
Sunt multe elemente de discutat și de avut în vedere raportat la scopul demersurilor. În primul rand trebuie realizat testul de paternitate... Sunt etape care trebuie parcurse etapizat și care depind unele de altele și mai este de luat în seama vârstă copilului.. Trebuie luate în considerare mult mai multe elemente pentru a iniția demersurile juridice. O analiza cu un avocat este mai mult decât necesara. Succes!
Este una din situațiile în care analiza poate fi făcută pe documente de aceea este recomandabil sa fie analizate documentele.
Este pe cale de rezolvare numai ca este nevoie de acte emise în alte state decât România, etc... Proceduri care durează și mai mult de un an.
Informații legate de fond aservit și dominant nu rezulta din cele prezentate mai sus asa ca ar fi bine sa vadă documentele și situația de fapt un avocat. Succes!
Bună ziua! Recomandarea mea este sa consultați un avocat și sa evalueze actele pe care le dețineți. De regula, daca nu s-a făcut acceptarea succesiunii sub beneficiu de inventar pot aparea probleme.
Buna ziua! Situatia est eceva mai complicata si de aceea singura recomandare este sa apelati la un avocat deoarece sunt multe elemente care trebuie rezolvate in cazulk dumneavoastra ca urmare a decesului sotului, inclusiv legat de domiciuliul minorilor, etc.
Concediile medicale cred ca au fost platite iar angajatorul recupereaza niste sume ale sale platite cu titlu de CM catre salariat. deci sunt venituri ale angajatorului care pot face obiectul popririi.