avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Florenta-Beatrice Dan

Activitate Florenta-Beatrice Dan

Răspuns la discuția Rapire internationala de copil
Acest copil are un certificat de nastere, in dreptul numelui tatalui aparand numele italianului?
Va inteleg suferinta si va informez ca puteti sa depuneti o alta actiune, prin care sa solicitati schimbarea programului de vizitare a minorelor, cu me tiunea ca doriti ca minorele sa fie luate in prezenta d-stra. , de la domiciliul fetitelor, stabilind si ora cand sa vina sa le ia si cand sa le readuca in domiciliu.
Se precizeaza in instanta motivele pentru care doriti acest fapt, aducand dovezi in sensul ca ati solicitat Politiei aplanarea acestor conflicte, si ca se tulbura cumva si buna desfasurare a programului si climatului din aceea gradinita....Se poate apela si la un avocat pentru a se mentiona temeiul de drept, si tot ce trebuie sa contina o actiune, eventual sa va asiste in proces, dar numai daca doriti acest fapt. Si tatal are :fight: dreptul sa le aiba pe fete langa dansul, insa instanta va cenzura sau va modifica programul de vizitare si de luarea minorilor, in cazul in care acesta modalitatea este nefireasca si se creeaza tensiuni.
Interesandu-va de problema d-stra. puteti sa rezolvati cumva! De fiecare data cereti in scris, iar pe exemplarul d-stra. sa aveti mereu un nr. de inregistrare pentru ce depuneti, in cazul in care vi se cere sa puteti dovedi .
Luati legatura cu politistul ce a avut dosarul d.-stra. si intrebati-l cu ce rezolutie a plecat la parchetul de pe langa judecatoria de care apartineti cu domiciliul, cu alte cuvinte - ce propunere s-a facut de catre acesta- de inceperea urmaririi penale sau nu . Puteti merge si la parchet, interesanduva ce s-a intamplat cu plangerea d.-stra, depunand o cerere acolo, la registratura prin care cereti sa vi se comunice stadiul in care se afla cercetarea si ce solutie s-a dat in cazul plangerii depuse. Dupa termenul de 20 de zile implinite mai faceti o plangere , insa impotriva raspunsului nefavorabil dat, daca e cazul de catre parchet, dar adresata Prim-Procurorului , dupa alte 20 de zile va adresati instantei de judecata, sa nu depasiti termenele deoarece va respind ca tardiv formulata cererea, si nici sa faceti plangeri mai inainte de termen deoarece vi le resping ca premature. Succes!
Răspuns la discuția cum sa procedez?
De plecat e simplu, dar au fost cazuri in care i s-au pus sotiei in sarcina faptul ca a luat odata cu plecarea si bunurile din casa, bani si eu stiu ce alte valori.
Ideea este ca e bine sa ganditi tot,:slap: inainte de a pleca... Vorbiti cu un avocat si tineti cont daca vreti si de ce v-am scris
Răspuns la discuția termen in recurs penal
Daca e prima data cand solicitati termen pentru angajarea unui aparator, instanta va va admite.
In cazul in care avocatul deja angajat nu poate sa se prezinte,ori depune o cerere privind imposibilitatea acestuia de prezentare cu inscrisurile doveditoare, ori face substituirea cu un alt avocat sau veniti direct d.-stra. cu un alt avocat deoarece instanta nu acorda doua termene pentru angajare aparator.
Fiti cu bagare de seama si efectuati diligente din timp.
Răspuns la discuția impacare
Atunci cand aveti termenul de judecata va puteti prezenta impreuna cu sotul d.-stra. la completul unde va judecati ,si solicitati formulati o cerere in scris sau verbala in care mentionati ca doriti sa va impacati. Sa aveti C.i. si totodata sa solicitati si certificatul de casatorie in original pe care l-ati depus la dosar.
Nu conteaza ca exista minor in cauza, deoarece este vorba de divortul parintilor lui, iar cererea cererile de incredintare minor, pensie de intretinere fac parte din cererile accesorii unui divort in cazul in care exista minorii si renuntandu-se la cererea principala , toate celelalte cereri accesotii urmeaza calea principalului. Procesul se stinge prin impacarea partilor. Sa aveti parte de multa intelegere
Răspuns la discuția stabilire paternitate
Aveti dreptate. M-am grabit in a raspunde.
Răspuns la discuția probe divort
Fotografia este o proba pe care d.-stra. o solicitati in cadrul procesului de divort ,si face parte din proba cu inscrisuri.
Prin depunerea la dosarul cauzei nu faceti nimic rau , ci dimpotriva este in favoarea d.-stra sa o depuneti, pana la proba contrara ,in care daca contesta aceea fotografie nu are decat sa faca dovada ca este contrafacuta.
Ce spuneti de paparazzi sau de detectivii particulari ?
Detectivii particulari au menirea de a culege probe in favoarea clientului sau clientei sale , pe care mai tarziu sa fie folosite in procesele acestora.
Nu va descurajati, si daca doriti sa intentati actiune de divort o puteti face cu siguranta si fara teama.
Puteti sa luati legatura cu ce avocat doriti si sa mergti la judecatoria unde ati avut ultimul domiciliu conjugal pentru a depune actiune.
Sa auzim de bine !
Răspuns la discuția stabilire paternitate
Spre exemplu, in Marea Britanie, Australia, si probabil si in alte state, pentru acordarea cetateniei trebuie ca unul din parinti sa fie rezident sau sa traiasca in tara respectiva o perioada de timp;
- in SUA acest drept este garantat prin cel de-al 14-lea amendament al Constitutiei;
- in India (din '87), Malta (din '89), Irlanda (din 2004), Noua Zeelanda (din 2006) si probabil si alte state, cetatenia noului nascut se da doar daca unul din parinti este cetatean al statului respectiv o perioada de timp;