avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate Mariana Antonescu

Activitate Mariana Antonescu

Discuție Viciu ascuns
Cum pot rezolva aceasta?
Am primit un produs nou , defect. Protectia consumatorului si magazinul ma pun sa-l repar. Consider ça nu este correct sa platesti un produs nou si sa-l repari fara a-l fi folosit. Returul in termen de 14 zile a fost depasit cu o zi. Eu ce nu inteleg, de ce toata lumea te pune sa repari ceva ce nu este conform cu ce am crezut ça voi cumpara conform contractului? .Dar de vicii ascunse a auzit ANPC?
In legea 449 se specifica reparatia, inlocuirea sau returnarea banilor.Deci repet produsul a fost vandut defect, iar eu trebuie sa-l repar.Nu inteleg. De ce numai solutia reparatiei?
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc.
Discuție Legea 449/2003
Produs cu certificat de conformité,defect , de ce trebuie sa-l repar?
Cui trebuie sa ma adressez pentru o plangere impotriva unui comerciant?
Am cumparat online o masina de spalat. La livrare totul parea in regula..Am primit-o in 21 noiembrie dar am montat-o in 5 décembrie cand ne-am mutat.La prima utilizare masina facea un zgomot anormal si mirosea a cauciuc incins. Am contactat service Whirlpool si tehnicianul a venit in 10 decembrie constatand ça motorul este defect si trebuie inlocuit, masina de spalat fiind noua. Am refuzat reparatia. Consider ça am platit pentru un produs nou si nu pentru unul care necesita reparatii fara a fi folosit.Atunci aceste produs nu mai este nou, ci second hand dar la pretul unuia nou..La livrare am constat pe hublou condens, iar cei de la magazin mi-au spus ça produsul a fost testat inainte de a fi livrat!!!!!!
Sesizarea de la ANPC mi-a lasat un gust amar. Nu am returnat produsul in 14 zile si nu am vrut sa o repar. Atunci care mai este diferenta intre un produs nou reparat si unul nou nereparat?
Ce solutii am pentru a avea un produs conform pentru care am platît pretul cerut de vanzator?
Daca as fi stiut ça trebuie sa-l repar nu l-as fi cumparat.

Multumesc