avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate mariandumitru77

Activitate mariandumitru77

Răspuns la discuția Suspendarea permisului
Aproape 2 luni de zile.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cat a trecut de la eveniment?

Răspuns la discuția Suspendarea permisului
Victima nu a depus plangere și nici nu și-a eliberat CML. În prima zi a accidentului a fost la spital, iar dupa cateva ore s-a externat. Însă se afla in concediu medical în continuare, si urmeaza proceduri pentru recuperare (kinetoterapie si fizioterapie).
Care este procedura de restituire a permisului de conducere in cazul unei suspendari de 90 de zile pentru accidentarea unei persoane pe trecerea de pietoni, la momentul acela dupa testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.07mg/litru.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Accident cu victima
Ce se intelege prin ingrijiri medicale? Zilele de spitalizare, concediul medical, recuperare medicala?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Accident cu victima
Va multumesc, dar in cazul unei plangeri penale, ce poate sa pateasca vinovatul?
Buna ziua, in urma cu o luna si jumatate, o ruda apropiata a fost implicata ca vinovat intr-un accident rutier soldat cu victima, un accident usor pe trecerea de pietoni. In timpul acesta, vinovatul a platit ingrijirile medicale la spital in prima zi, dupa care a platit toate serviciile pentru recuperarea medicala a victimei. Întrebarea mea este daca victima poate depune plangere penala, stiu ca are termen de 90 de zile de la ziua accidentului, dar repet, nu a fost nevoie de spitalizare, a suferit rani usoare. Si voiam sa stiu in ce constau "ingrijrile medicale". Va multumesc.