avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Puteti sesiza Colegiul medicilor stomatologi in legatura cu calitatea lucrarii.
Puteti sa il dati in judecata pentru restituirea sumei incasate cu daune, situatie in care pentru a putea face calculul cost-beneficiu este bine sa luati in considerare cheltuielile (taxe de timbru, avocat, expert etc) si durata litigiului.
Ati putea solicita si opinia unui alt stomatolog sau pur si simplu ii cereti sa va refaca lucrarea (fara niciun alt cost) astfel incat sa fiti multumita de ea.
Succes!
Buna ziua,
Copiii sunt mostenitorii legali ai parintelui decedat si nu pot fi inlaturati de la succesiune. Poate matusa se teme de faptul ca baietii nu pot retrage banii din banca pana nu efectueaza succesiunea, situatie in care ii poate trece imputerniciti pe conturile bancare.
Succes!
Buna ziua,
Avand in vedere ca lucrarea pe care ati achitat-o a fost efectuata necorespunzator calitativ si doriti totusi o rezolvare pe cale amiabila, cel mai bine ar fi ca in prima faza sa aveti o discutie cu medicul si sa ii prezentati nemultumirile si doleantele dvs. Este posibil sa rezolvati amiabil situatia, iar daca nu se rezolva, macar ii cunoasteti punctul de vedere pentru a sti cum sa procedati in continuare.
Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu se poate modifica unilateral functia de catre angajator. Puteti contesta in instanta masura nelegala. In situatia in care decizia nu v-a fost comunicata, este bine sa stiti ca termenul de contestare curge de la data comunicarii.
Succes!
Buna ziua,
Da. Decizia de concediere se contesta in instanta.
Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

La data expirarii contractului veti figura la ORC cu sediul expirat. Asa ca trebuie sa mergeti la ORC chiar daca adresa nu se schimba, cu un nou contract de inchiriere pentru sediu sau cu un act aditional de prelungire a valabilitatii vechiului contract de inchiriere.

Succes!
Pentru a contracara pretentiile furnizorului, trebuia sa prezentati instantei situatia cantitatii de apa comandata lunar; calculul cantitatii care nu a fost comandata si intra in report (cele 20 bidoane); sa aratati ca erati in cele 12 luni cand beneficiati de reportarea cantitatii neconsumate si ca ati respectat modul de a solicita livrarea extracantitatii (daca exista o astfel de clauza in contract).
Daca erau diferite CUI si nr. de Registru era necesar sa solicitati firmei care v-a facturat si dat in judecata sa faca dovada ca este succesoarea in drepturi a firmei cu care ati incheiat contractul in 2007.
Cat priveste facturarea abonamentului dupa notificarea de reziliere, trebuie verificat ce prevede contractul in legatura cu preavizul de reziliere si durata acestuia,
Raspunsul este dat strict pe baza celor comunicate de dvs.
O opinie asupra motivelor de apel poate fi data doar in urma analizarii documentelor (hotarare, contract, facturi, comenzii etc.).
Răspuns la discuția Pretenții sau insolventa
In general un proces in pretentii dureaza mai putin decat o insolventa.
Durata este greu de estimat pentru ca depinde de foarte multi factori, de ex: modul de indeplinire a procedurii de citare, administrarea probelor - eventuale expertize, aglomerarea instantei, etc (pe pretentii) sau de etapele desfasurarii procedurii (pe insolventa).
Poate exista recurs dupa o hotarare pronuntata in apel, cu exceptiile prevazute in art. 483 alin.2 cod procedura civila
Hotararile pronuntate in apel pot fi atacate cu recurs, cu exceptiile prevazute in art.483 al.2 c.pr.civ.