avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate Svarovsky

Activitate Svarovsky

Buna seara. Se poate depune demisia in timpul somajului tehnic? Daca da, apoi cine are indatorirea sa duca inapoi la sediul firmei echipamentul de lucru cu care mi-am desfășurat activitatea de acasa?
Răspuns la discuția Familie dezbinata
Exact.
Buna ziua. As avea nevoie de un sfat catusi de mic.
O situație mai delicata cu sora mea: căsătorita cu 5 copii, unul din ei e "adoptat" inca de la cateva luni de la naștere de catre nasii de cununie, daca nu ma insel. Restul 4 au fost in grija ei pana anul trecut noiembrie ptr ca ne/am trezit ca ea a părăsit domiciliul cu un alt bărbat in vestul tarii, lasand un betiv si copiii. Sotul ei e un alcoolic notoriu, batai si injurii etc la ordinea zilei. Am contactat protecția copilului dar prin răspunsul lor se înțelege ca nu au efectuat mare lucru,ma rog, cateva explicatii telefonice fara sens, ba mai mult, i-a impus surorii mele sa isi ia copiii acolo unde sta in maxim 30 de zile.
Nu despre asta e vb: ce caut eu e un sfat legat de: care e/sunt institutia/instituțiile care ar putea prelua un caz ca al ei in condițiile in care ea e "inconștienta", lovita psihic de trecutul ei in acea casa cu un betiv, in contextul in care ea ne minte ca e la munca in vestul tarii, ca strange bani ptr copii si alte asemenea minciuni? In fapt ea e iar fugita de acasa și de la acel barbat, de 2 ori chiar, ca in minutul asta ea sa se afle pe o autostrada catre brasov cu un altul intr-o masina, plecata din casa aceea de 24 de ore (cf. spuselor ei). Ce demersuri as putea sa fac in sensul asta?