avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in somaj tehnic

Buna seara. Se poate depune demisia in timpul somajului tehnic? Daca da, apoi cine are indatorirea sa duca inapoi la sediul firmei echipamentul de lucru cu care mi-am desfășurat activitatea de acasa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 4 Aprilie 2020
Contractul de muncă poate înceta din inițiantiva angajatului și în timpul șomajului tehnic.
Cauza de încetare va prevala asupra suspendării!
Restituirea echipamentului se va face în condițiile stabilite în contract, dacă în contract nu aveți stabilite asemenea dispoziții, conform uzanțelor.
Puteti demisiona in perioada somajului tehnic ,insa preavizul va fi suspendat pe durata acestuia,intrucat somajul tehnic este o cauza de suspendare a c.i.m.

Echipamentul de lucru cu care v-ati desfășurat activitatea de acasa se poate trimite si prin posta cu confirmare de primire/curier rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Vioreld Vioreld Buna dimineata. Pentru un angajat aflat in somaj tehnic si care isi depune demisia, trebuie facuta incetarea somajului tehnic? Sau in timpul preavizului poate ... (vezi toată discuția)
Demisie in timpul somajului tehnic Vioreld Vioreld Buna ziua. Un salariat aflat in somaj tehnic isi depune demisia. In acest caz trebuie facuta incetarea suspendarii si reluarea activitatii sau in timpul ... (vezi toată discuția)
Demisie - contract munca suspendat gygy83 gygy83 Buna ziua, In cazul in care am contractul de munca suspendat (asa-zisul \"somaj tehnic\") pe o perioada de 3 luni, e vreo problema in a-mi ... (vezi toată discuția)