avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Activitate MadaMO

Activitate MadaMO

Va mulțumesc mult! Sănătate!

Va mulțumesc pentru mesaj.
Nu am apelat eu, ci părinții mei l-au contactat și mi l-au recomandat. Am fost informata ca s-a făcut întâmpinare, fără a a îmi explica ce înseamnă, apoi am vorbit cu dansul de 2 ori iar întâmpinarea am văzut-o dupa ce am avut convorbirea telefonica. În dorința de a înțelege mai multe din acea întâmpinare scrisa de dansul și comunicarea adresa primita de la judecătoria de unde am avut domiciliul în 2012, care ma obliga sa trimit întâmpinare, i -am pus niște întrebări și a devenit irascibil și ofensat. Un alt avocat m'a sfătuit mai demult ca voi primi vreme de 5 ani 6 aceste scrisori de la recuperatori și sa le ignor, acum eu sunt confuză.

Company Advising a scris:

Pai daca nu aveti incredere de ce ati apelat? In primul rand trebuie vazut daca acea "scrisoare" este o veritabila cerere de chemare in judecata sau nu. Intampinarea este modul prin care dvs. va protejati in fata unei cereri de chemare in judecata. Prin intampinare se invoca exceptii (precum prescriptia) si aparari de fond. Prin urmare: vedeti exact ce ati primit. Daca este vb de o cerere de chemare in judecata, va trebui sa depuneti intampinarea sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai propune probe si de a invoca exceptii.

Am creat rezilierea contractului în prelungit și trimis-o cu 30 zile înainte de reziliere, la recomandarea unui avocat, însă nu am primit nici un răspuns, cerere trimisa către Vodafone în martie 2016.Menționez ca nu am beneficiat de absolut nimic. Eu trebuia sa plec din țară și nu mai puteam continua cu acel contract. Ulterior am mai primit după termenul cerut de reziliere încă 3 sau 4 facturi, după care a fost preluata recuperarea de agenții de recuperare a creanțelor, mai exact de 3 agenții pana în momentul actual. Eu am ignorat din 2016 toate scrisorile lor și nu mai zic de telefoanele pe care le-a primit sora mea și sms uri peste sms uri. Eu mai primesc doar scrisori ca ma cheamă în instanță și am termen de 30, zile, emailuri nu am mai primit de anul trecut din septembrie 2019. Zilele acestea un avocat, a făcut întâmpinare la aceasta ultima scrisoare pe care a numit-o "prescrisa" și care e o înștiințare (cum am mai avut) ca ma cheamă în instanță dacă nu plătesc acea sumă adunată și mi-a recomandat sa o trimit prin posta la judecătorie, însă nu m a consultat înainte și nu mi-a explicat absolut nimic, deoarece pana acum ma sfătuia sa ignor și sa nu răspund, așadar nu am trimis-o. Va rog, dacă îmi poate da cineva un sfat? Să îi ignor în continuare pana încetează sau este ceva ce ar trebui sa fac? Menționez ca nu am încredere în aceasta întâmpinare scrisă. Mulțumesc
Răspuns la discuția Vodafone
Bună seara,

Prin aceeasi situație am trecut și eu și încă mai primesc scrisori/cesiuni de la agenția de recuperare a creanțelor. Pe mine un avocat mă pune sa trimit o întâmpinare. Îmi puteți spune, cum ați rezolvat pana acum sau dacă ați rezolvat?
Multumesc!

Titianacernatescu a scris:

Buna seara am si eu o intrebare si nedumerire dora mea a avut contract cu vodafon ia prelungit contractul prin convorbire telefonica .A avut un necaz in familie si a plecat din tara a fost sa rezilieze contractul si nu au vrut .Ea de cand a plecat nu a mai beneficiat de contrac minute nu a consumat telrfon nu are de la ei.Si a venit de plata 600lei .Intrebarea mea pentru ce??Nu a condumat nu a beneficiat de nimic nu are nimic de la ei .Ce ar putea sa faca? Multumesc anticipat