Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Pai daca nu aveti incredere de ce ati apelat? In primul rand trebuie vazut daca acea "scrisoare" este o veritabila cerere de chemare in judecata sau nu. Intampinarea este modul prin care dvs. va protejati in fata unei cereri de chemare in judecata. Prin intampinare se invoca exceptii (precum prescriptia) si aparari de fond. Prin urmare: vedeti exact ce ati primit. Daca este vb de o cerere de chemare in judecata, va trebui sa depuneti intampinarea sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai propune probe si de a invoca exceptii.
Buna seara am si eu o intrebare si nedumerire dora mea a avut contract cu vodafon ia prelungit contractul prin convorbire telefonica .A avut un necaz in familie si a plecat din tara a fost sa rezilieze contractul si nu au vrut .Ea de cand a plecat nu a mai beneficiat de contrac minute nu a consumat telrfon nu are de la ei.Si a venit de plata 600lei .Intrebarea mea pentru ce??Nu a condumat nu a beneficiat de nimic nu are nimic de la ei .Ce ar putea sa faca? Multumesc anticipat