avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate AdrianaAdina

Activitate AdrianaAdina

Bună ziua,
Pentru intabularea unui certificat de moștenitor cu o casă și 2 titluri de proprietate terenuri, pentru casă la ANCPI trebuie cadastru făcut de o firmă autorizată sau este bun planul cadastral pe care am înțeles că îl pot solicita la primărie?
Mulțumesc.
Bună ziua,
Casa moștenire de la părinți este nelocuită, primăria a trecut-o la rol ca și casă de vacanță. Ne impune și o taxă de salubrizare, chiar daca nu locuim acolo, este corect?
Nu a trecut un an, pe 10 decembrie ar fi, mulțumesc.
Bună ziua,
Primăria a făcut solicitarea dezbaterii de moștenire în urma decesului fratelui meu din motive pe care nu le cunosc. Judecătoria a alocat dosarul unui notar oarecare
, îmi mai pot alege eu notariatul?
Cum motivez retragerea din corpul experților electorali?
Bună ziua, am făcut o plată, tranșă cumpărare apartament, de la un mfm al BCR direct in contul vânzătorului, cum fac dovada dacă pe chitanță nu apare numele meu?
Mulțumesc mult.
Mulțumesc, în adeverința de la angajator, declarant vamal, nivelul studiilor solicitate pentru exercitarea funcțiilor din fisa postului, studii superioare, trece vechimea în muncă și în specialitatea studiilor, 4 ani respectiv 4 ani.
In revisal apare tot declarant vamal cod cor 333105, studii medii.
Angajatorul susține că adeverința este perfect valabilă dar nu poate modifica in revisal.
Am fost declarant vamal 2018-2022, Conform adeverinței eliberată de fostul angajator reiese vechimea în muncă și în specialitatea studiilor superioare -4 ani. Din cea de la ITM nu reiese.
Adeverința am solicitat-o pentru examen în vederea angajării pe un post care solicită vechime în specialitatea studiilor superioare.
Sunt nedumerită, pot aplica cu adeverința eliberată de fostul angajator?
Mulțumesc, angajatorul mi-a eliberat adeverință cu vechimea în munca și specialitatea studiilor superioare totuși și spune că așa am fost angajată, ITM-ul spune altceva, ce pot sa fac? Adeverința am solicitat-o pentru examenul de angajare.