avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate AnaRM

Activitate AnaRM

Am înțeles. Va mulțumesc frumos!
Va mulțumesc pentru răspuns. Asa am știut și eu, dar contabila de la firma mi-a spus ca trebuia sa ma întorc în 27 februarie la munca. Eu am vb cu ea în 26 martie și mi-a spus să-mi trimit cererea de demisie. Asta am și făcut. Iar în 27 martie a spus ca a înregistrat cererea de demisie. A spus și ca nu e posibil sa rămân în continuare în concediul de creștere copil pe perioada pandemiei. Întrebarea mea este următoare : Mai pot sa fac ceva ca să-mi prelungesc concediul de creștere copil pe perioada pandemiei dacă mi-a înregistrat cererea de demisie?
Nu, el avea doar 11 luni lucrate în România. Când am depus dosarul mi-au spus ca pot eu sa rămân acasă pana când face copilul 2 ani doar ca nu o sa primesc banii pe ultima luna deoarece este luna tatălui.
Bună seara! Am o fetita care în data de 26.03.2020 a făcut 2 anișori. Eu am fost în concediu pentru creștere copil, iar când am depus dosarul am atașat și declarația soțului în care scria ca renunță la luna tatălui. În data de 26. 03.2020 am sunat contabila firmei ca să-i spun ca în data de 27 trebuie sa ma întorc la munca, iar ea mi-a spus ca eu trebuia sa ma întorc în luna februarie. Asa este? Deoarece pe contractul de suspendare scrie ca este suspendat pana când copilul o sa facă 2 ani. Pe lângă toate astea am întrebat-o dacă e adevărat ca mămicile care sunt în concediu de creștere copil beneficiază de o prelungire a concediului pe perioada pandemiei, a spus ca nu este adevărat. Ca nu este trecut nimic în monitorul oficial. Mi-a spus să-i trimit o poza cu demisia.Sa nu ma duc la firma. Mai pot sa fac ceva? Mai pot sa beneficiez de aceasta prelungire?