avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate andruovi

Activitate andruovi

Buna seara ! Fac apel in acest mesaj la persoanele avizate care ma pot ajuta cu un sfat in domeniul juridic . Eu sunt cetatean ucrainan,dar imi desfasor studiile pe teritoriul Romaniei . Anul trecut am avut un abonament de la Kyivstar ,telefonie mobila din Ucraina.Problema este ca mi-am pierdut telefonul cu tot cu abonament si nu am mai platit facturile si nici nu mi-a trecut prin minte sa sun sa spun ca mi-am pierdut abonamentul .Cert este ca am aflat de la parintii mei ca mi-a venit acasa reclamatie/somatie de plata de la judecatoria din Odessa,in acea reclamatie scrie ca trebuie sa ma prezint in termen de 10 zile pt a achita amenda si penalitatile ,iar suma chiar este f mare pt mine . Stiti ce as putea face sau ce mi se poate intampla in caz de neplata,se poate recurge la executare silita?? Doresc sa mentionez faptul ca trebuie sa-mi scot si cazierul si carnetul militar pt a-mi depune actele pt cetatenia romana . Ar putea aceasta amanda sa-mi pericliteze dobandirea cetatenie romane?Va rog mult sa ma ajutati:(