avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate paun_marian

Activitate paun_marian

Buna Ziua. As dori niste sfaturi. Am cumparat de aprox 1 luna o garsoniera intr-un ansamblu rezidential la parter. Deoarece spatiul era foarte mic pentru o familie am ridicat pe terasa din fata bucatariei o extindere. Mentionez ca aceasta terasa se afla in afara blocului. cei drept din prostie nu am obtinut mici un fel de autorizatie. acum ma confrunt cu urmatoarea problema: cei de la gaze nu vor sa-mi faca racordarea pe motiv ca s-a modificat planul initial al garsonierei. Mentionez ca spatiul pe care am ridicat extinderea este in condominiu(4000 mp), cota indiviza din teren fiind de 32 mp. As dori sa stiu ce acte trebuiesc pentru a putea intra in legalitate si cum se procedeaza.

Va multumesc anticipat.
buna ziua.
as dori un sfat : bunicul meu a cumpoarat in 1935 un teren de 5000 mp de la un X . terenul respectiv a fost confiscat si colectivizat. in 2003 parintii mei au depus o cerere de retrocedare si au primit un raspuns precum ca nu s-ar putea face nimic sa primeasca pamantul inapoi. in 2005 au m,ai depus o cerere si nu au primit nici un raspuns. acum cateva zile au mai depus inca o cerere dar secretara de la primarie le-a spus ca nu au nioci o sansa sa recupereze terenul. ce as putea sa fac sa intru totusi in posesie?
mentionez ca detin actul de vanzare cumparare al acelui teren datand din 1935 dar actul este intr0o stare destul de degradata. de fiecare data au fost depuse la dosar si copii de pe acte.

va multumesc